Tud nekem segíteni vagy van jó tapasztalata hogy hol
szülhetnék?
Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok.Van fogadott orvosom csak sajnos most derült ki hogy ő amelyik kórházban van ott nincs látogatás szülés után.A kis babát csak egy ablakon keresztül nézhetik a látogatok ami valahol jó de valahol rossz,mert a párom sem lehet ott velem.Nem tudom hogy most mit tegyek???Tud valaki ajánlani egy jó orvost és egy jó kórházat ahol látogatás is van a nap bármelyik szakában és a párom is velem lehet.???,
2011. ápr. 1. 21:05
1/9 anonim válasza:
Jó kórház bármely doki jó orvos pl a pesti Uzsoki.
Na de hol laksz, mert Nyházáról érdekes lenne elérni.
Szóval ha Pesti vagy én ajánlom az Uzsokit.
Ugyan nem bármikor van látogatás 10:30-11:30 15:00-18:00ig lehet látogatni. Minden szempontból szuper(nekem az volt)
2011. ápr. 1. 21:11
2/9 anonim válasza:
Szerintem ilyen max. magánkórházakban van. (bár lehet,hogy tévedek)
De gondolj csak bele, Te mit szólnál ahhoz, ha a szobatársad férje bármikor bemehetne a szobába? (amikor pihenni szeretnél, vagy éppen szoptatsz)
Esetleg némelyik kórházban van hotel szoba, vagy hol-milyen néven, ami 1 ágyas,és fizetős. Oda bemehet a család.De szerintem kell az a pár nap pihenés, otthon úgysem lesz rá időd.
Egyébként azt nem írtad,hogy melyik városban, így nehéz válaszolni.
2011. ápr. 1. 21:12
3/9 anonim válasza:
36 hetesen ezért váltanál?
Hidd el, nem olyan rossz, hogy nem lepik el a látogatók a szobát (ha nem a tieid, akkor a szobatársé. Miközben te pihennél, szoptatnál, mellet masszíroznál...)
Apa nekem is nagyon hiányzott, a többi rokonnak meg megmondtuk, látogassanak meg inkább minket otthon pár hét múlva. Nagyszülők persze jöttek pár percre, de azt a 3 napot ki lehet bírni.
Nekem így jobb volt... (Szent Imre)
2011. ápr. 1. 21:13
4/9 anonim válasza:
nekem császárom volt és ráadásul baba-mama szobában voltam.én sem örültem,mikor pihenhettem volna,vagy a picimmel lehettem,fel kellett ,,ugrálni,, a látogatók miatt.megkértem mindenkit,hogy akkor jöjjenek,ha hazaértünk...
2011. ápr. 1. 21:17
5/9 anonim válasza:
A SOTE1-en szültem. ott kimentünk a szoba elé a folyosóra, és mindig ott várt apuci minket.
2011. ápr. 2. 10:29
6/9 anonim válasza:
2 hónapja szültem Debrecenben a Klinikán, az én férjem rengeteget volt bent velünk, meló előtt és meló után is jött befelé, szerda este szültem, majd csak vasárnap engedtek haza. A szobatársam ha aludt vagy éppen szoptatott, kimentünk a folyosóra a látogatókkal, amúgy nagyon sokan jöttek hozzánk. De van lehetőség arra hogy külön szobában legyél, azt hiszem 5000 Ft/ éjszaka. Én is szívesen lettem volna külön, de inkább a szülésznőnek adtuk a pénzt, de jobban is jártam, mert jobb volt hogy volt velem valaki egész nap, mert lehetett legalább beszélgetni vele. Szülésznőt Morvainé Emikét, orvost meg Juhász Alpár Gábort ajánlanám!!! Mind a ketten velem voltak amikor szültem, és nagyon rendesek!!!! Emikét fogadtam csak meg, a doki ügyeletes volt, de sok jót hallottam róla, és örültem neki hogy ő volt ügyeletben. Amúgy az a sok jó, tényleg igaz róla!!!!!!!!
2011. ápr. 2. 11:41
7/9 anonim válasza:
én is a Szent Imrében szültem, kifezetten tetszett, hogy nem járkálnak látogatók ki be a szobába és nem leheli körbe mindenki a gyereket. Szoptathattam bármikor, nem volt átjáróház. Én is megkértem a látogatókat, hogy ne is jöjjenek, nyugit akarok. Apa persze jött, de így is tudtunk beszélgetni, és az ablaknál meg tudta nézni a kismanót.
Hidd el szülés után nyugalom és hogy a babára tudj figyelni, a szoptatásra tudj koncentrálni, sokkal fontosabb, minthogy bemehessen a szobába apa arra a pár napra. Otthon ugyis végig együtt lesztek pár nap mulva.
Könnyű szülést, jó babázást kivánok.
2011. ápr. 2. 21:11
8/9 anonim válasza:
Budapest,Szent István kórház,Dr. Horváth Tamás. Gyönyörű szülésem volt a férjem mellettem volt végig és hatalmas élmény volt számunkra,iszonyat kedvesek és oda figyelnek rád(annak ellenére,hogy nem kaptak plusz pénzt).Bababarát kórház.9-21ig van látogatás,bárki bemehet hozzád szülés után rögtön(max. kettesével),ja és amint a bébit regisztrálták a csecsemő osztályon már hozzák is le és végig veled van.Pár órásan már az egész család látta,megcsodálta és soha semmi baja nem lett a babámnak.
2011. ápr. 3. 10:57
9/9 anonim válasza:
Debrecen Klinika!ott szültem 6 napja-ajánlani tudom csak-igazán, a szó szoros értelemben véve baba és anyabarát kórház, remek személyzettel, akiknek minden hálapénz nélkül hivatásuk a munkájuk.Le a kalappal előttük!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!