Mit kell főként becsomagolnom a Kórházba?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
30 hetes vagyok, hamarosan megyünk. Pokróc, babaruha (body, rugdalódzó), babapopsikenőcs, textilpelenka, babapopsitörlő...? Cumit vigyek? Mindent becsomagoltam?
2012. ápr. 6. 22:06
11/12 anonim válasza:
Kétszer szültem a Bajcsyban. Mellszívó van a csecsemősöknél, szívesen segítenek is. Ruhát valóban adnak, csak a hazautazáshoz kell. Textilpelust vigyél, azzal fürdetik a babádat, aztán visszakapod. Valóban kell eldobható pelus, popsikrém. Ha véletlenül elfelejti valaki, akkor adnak, mert van valamennyi, de annak megvan a célcsoportja :( Cumisüveget is adnak minden babának, van benne cukros víz (a tejre ugye várni kell 2-3 napot). Magadnak hálóingek, papucsok (egy külön a zuhanyzáshoz), eldobható bugyi, tena, tisztálkodó szerek, én vittem a kispárnámat is, köntös, törölközők, evőeszközök, bögre (reggel abba kaphatsz kávét vagy teát), érdemes egy kis mosogatószert is vinni az evőeszközökhöz, ilyesmik. Én válogatós nem vagyok, nekem ízlett is amit adtak, meg aki szoptatni szeretne ne válogasson szerintem :) De kevés volt, hálás voltam a Férjemnek, hogy virág helyett pizzával lepett meg.
12/12 anonim válasza:
És elfelejtettem: sapkát és kesztyűt is kérnek a Bajcsyban a babának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!