Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idő után vinnétek...

Mennyi idő után vinnétek kórházba?

Figyelt kérdés
Másfél éves kisfiam tegnap este-éjjel hányt, de reggelre jobban lett, ivott is. Kapott b6-ot szuriba, utána sokkal jobb lett a kedve, jobban is nézett ki. Délután hasmenése lett, de azóta nem nagyon iszik. Enni sem evett, talán csak 2 falatot egész nap, de az nem zavar, csak hogy alig alig kortyolgat. Amúgy jól érzi magát. Könnyen ébreszthető (előbb próbáltam belediktálni pár kortyot, de nem kérte)
2012. febr. 7. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Láza van?

Szerintem ha nem lázas, hagyd had pihenjen, de azért holnap felhívnám a gyerekorvost.

2012. febr. 7. 22:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy estére elmúlt a hasmenés.
2012. febr. 7. 22:07
 3/9 A kérdező kommentje:
nem nincs láza, reggel voltunk orvosnál, holnap vissza kell vinni, csak aggaszt hogy alig ivott délután
2012. febr. 7. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg álmában megitatni. 2 hete az én fiam lázas volt, alig ivott, egész nap jó ha másfél decit. Este amikor elaludt a cumisüvegből itattam meg. Lenyomott 2 decit. Pisil? Szája nem száraz? Lehelete? Ezeket figyeld, mert könnyen kitudnak száradni. Jobbulást!
2012. febr. 7. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
előttem író nagyon jól leírta csak még annyit hogyha iszik is csak egy pici de tényleg pár és bután hangzik szem sót tegyél a sima vízbe
2012. febr. 7. 22:15
 6/9 A kérdező kommentje:
a szája nem száraz, de pisilni nem pisilt mióta alszik, előtte meg nem tudom volt a pisi, mert folyamatosan cseréltük a pelust a hasmenés miatt.
2012. febr. 7. 22:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor nurofenes fecskendőbe szívtam fel a folyadékot,és kb 15-20 percenként adogattam a kislányomnak. Jobbulást!!!!
2012. febr. 7. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Nedvesíts be egy kis gézlapot, és időnként (10-20 perc) töröld körbe vele a száját. Jobbulást!
2012. febr. 7. 22:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, most "álmában" sikerült kicsit itatni vele. A nedves gézes megoldás is jó, köszi még egyszer.
2012. febr. 7. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!