Kismamák, Anyúkák! Tényleg annyira nehéz és fájdalmas megszülni az első babát?

Szia,én 12 hete szültem,éjfélkor kezdtek rendszereződni a fájásaim,végig vajúdtam a másnapot otthon,este 10-kor indultunk be a kórházba a 3 percesekkel,eddig még elviselhető volt,de miután megrepesztették a burkot,iszonyatos fájások jöttek.Mivel a mi kórházunkban nincs lehetőség eda-ra,kizárólag császárnál,a kéjgáz maradt,megpróbáltam,de nem volt jó íze,nekem nem jött be,sokan hánytak is tőle.De látod enélkül is végig lehet csinálni.Nem árulok zsákbamacskát,nagyon fog fájni,de hatalmas jutalmat kapsz érte.:o)Próbálj meg együtt működni a fájásokat,ne harcolj ellene,mert úgysem tudsz:-)
Könnyű szülést!

Szia!
Általánosságban igen. Első baba, én 15 órát vajúdtam , "gyorsítóval" , úgy hogy nem kaptam edá-t /fájdalomcsillapítót/ Ezért ha oda kerülsz , ezt feltétlenül kérj; ezt én is javaslom. A végére én is úgy lefáradtam, hogy a gyereket nagy szenvedések árán tudtam világra hozni. Utána a méhlepény megszülése már "semmiség" volt, azt gondoltam, ha felvágják a hasamat itt helyben , az se érdekel, mert nagyon kiszenvedtem a végére...

Az első apró fájástól kezdve 3 óra alatt meglett a fiam érzéstelenítő nélkül.
A vajúdás valóban fáj a szülést én meg sem éreztem, olyan jó volt. Ne izgulj előre, mert felesleges!
Nekem a labdán üldögélés jó volt. Ha jöttek a fájások azon mozgattam a csipőmet.
Könnyü szülést!
6 hetes kissrác anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!