Én elég szépen repedtem, vagy 6 öltés volt bent (ha nem több), azt hittem kész, ez egy életre megmarad, meg a hozadékok stb. Azt mondta akkor a szülésznő hogy az a rossz hír, h ez sokáig fog begyógyulni; de a jó hír, hogy erekben gazdag ez a terület, így szinte szülés előtti állapotra vissza tud alakulni. Igaza lett!
Nem tudom , h én vagyok -e ilyen szerencsés, de a 2-at is simán bevállaltam. Igaz ott már gátvédelmem volt, de semmi gondom nem volt vele előtte se, meg most se.
2012. márc. 28. 19:54
2/18 anonim válasza:
na, ezt csak pozi példának írtam, azért ne keseredj ekei nagyon! :)
2012. márc. 28. 19:56
3/18 anonim válasza:
*neki
2012. márc. 28. 19:56
4/18 anonim válasza:
a gátmetszés nem fáj,felesleges tőle félni megelőzi(ha időben csinálják)a repedést ,nekem 3 öltés volt..nem mondom ,hogy kellemes,de nem lehet lefordulni az ágyról tőle,a babában gyönyörködtem,az apja karjaiban,nem figyeltem rá és mondta az orvos is ,ne ugráljak közben mert annál rosszabb és tovább fog tartani
2012. márc. 28. 20:05
5/18 anonim válasza:
Nekem nem volt gátmetszésem mert császárral szültem, csak érdekel: mi az, hogy ne ugrálj? Nem érzéstelenítenek varrás előtt??? Oo Ha érzéstelenítenek akkor nem ugrál az ember, anélkül meg csak nem varrnak!
2012. márc. 28. 20:11
6/18 anonim válasza:
"ugrálj" ,kap az ember lánya érzéstelenítőt de valamennyire azért lehet érezni
2012. márc. 28. 20:23
7/18 Atroposz válasza:
Én sajnos éreztem a gátmetszést a belső varrás nem fájt de a külsőket éreztem.
2012. márc. 28. 20:27
8/18 anonim válasza:
A gátmetszést nem is éreztem. Utána a varrás sem fájt. Éreztem, hogy csinál valamit a doki, de semmi kellemetlenség nem volt. Mire mentem haza a korházbol, már nem is fájt, de az aranyerem! Az aranyerem 4 hétig fájt, akármivel kenegettem. Na nekem az volt a durva. A gátmetszés semmi ahhoz képest.
Ennek ellenére kb 6 nap mulva ismét szülni fogok :)
2012. márc. 28. 20:42
9/18 anonim válasza:
A gátmetszést és a varrást én sem éreztem. Viszont másnap már nagyon fájt és majd két hétig ülni sem tudtam. Az aranyerem is közrejátszott. Utána azt mondtam, nem lesz harmadik (csak császárral) az első is császáros volt. Most is három és fél hét után, már alakulok és most már nem gondolom, hogy a gátmetszés miatt nem vállalnék harmadikat. Szóval elmúlt ez a gondolatom.
2012. márc. 28. 21:17
10/18 anonim válasza:
Az elsőnél nem kaptam érzéstelenítőt azt hittem beledöglök, tíz év kellett, hogy újra szüljek, rettegtem, de meglepetésemre még csak kicsit sem éreztem semmit:) másnap már vígan ücsörögtem is,,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!