Tényleg zavaró a gátmetszés hangja?
Én írtam, hogy hallottam. :D
A férjem is hallotta, szóval nem bennem van a hiba, és nem képzelődtem. :) Nekem az valami borzasztó volt... És mondanom sem kell, irtózom a fogcsikorgatástól is. Szóval én is érzékeny vagyok a hangokra.
Én nem hallottam, picit éreztem csak (de a fájdalmak után ez semmi nem volt tényleg). Tudom, szülés előtt hülyén hangzik, de akkor, ott nem fog érdekelni és meg sem érzed majd! Már ha persze sor kerül rá.
Na persze vannak kivételek mindig.
Köszönöm!
Minden bizonnyal túl fogom élni, csak borzongok tőle. Harmadik válaszoló tudja mit beszélek :). Nekem az ilyen hangok sokáig visszacsengenek a fülemben...
Remélem, mégis úgy lesz, ahogy legtöbbetek írta, hogy mással leszek elfoglalva, és nem arra figyelek majd...
Én négyszer szültem,abból háromszor volt gátmetszés.
Nem is érzel semmit s nem is hallasz.Mikor jön a fájdalom,ami igen csak fáj,akkor szokták a gátmetszést ejteni.Így ezért nem veszed észre.
4 gyerkőc anyukája
Köszi. Remélem, én sem fogom hallani...
Volt egyszer egy fogműtétem, annak a hangjaiba azt hittem, beleőrülök :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!