Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg zavaró a gátmetszés...

Tényleg zavaró a gátmetszés hangja?

Figyelt kérdés
Nekem ilyen fixeim vannak, nem bírom hallani a csontropogtatást, a fogcsikorgatást, meg semmiféle ilyen mechanikai, fizikai hangot. Írják, hogy a feszülő húsba vágó olló hangja is jól hallható. Így csak elolvasva is átfut rajtam a hideg... és mivel nálunk nincs gátvédelem, viszont mindenkinél van gátmetszés, tudom, hogy elkerülni nem fogom...
2012. jan. 17. 19:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én még azt se éreztem mikor megvágtak,igy a hangot se hallottam,de szerintem nem arra fogsz figyelni:-)
2012. jan. 17. 19:06
 2/17 Tom Benko ***** válasza:
100%
A feleségem üzeni, hogy észre sem fogod venni, addigra annyira ki leszel fáradva.
2012. jan. 17. 19:11
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam, hogy hallottam. :D

A férjem is hallotta, szóval nem bennem van a hiba, és nem képzelődtem. :) Nekem az valami borzasztó volt... És mondanom sem kell, irtózom a fogcsikorgatástól is. Szóval én is érzékeny vagyok a hangokra.

2012. jan. 17. 19:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
én is hallottam, egyáltalán nem volt zavaró és nem is fájt.
2012. jan. 17. 19:24
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hallottam, picit éreztem csak (de a fájdalmak után ez semmi nem volt tényleg). Tudom, szülés előtt hülyén hangzik, de akkor, ott nem fog érdekelni és meg sem érzed majd! Már ha persze sor kerül rá.

Na persze vannak kivételek mindig.

2012. jan. 17. 19:38
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Észre sem vettem belőle semmit, de tényleg semmit, olyan gyorsan történt , a kitolásra koncentráltam :)
2012. jan. 17. 20:07
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 2- szer szültem egyszer sem éreztem mikor vágnak és nem is hallottam semmit.
2012. jan. 17. 20:53
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Minden bizonnyal túl fogom élni, csak borzongok tőle. Harmadik válaszoló tudja mit beszélek :). Nekem az ilyen hangok sokáig visszacsengenek a fülemben...

Remélem, mégis úgy lesz, ahogy legtöbbetek írta, hogy mással leszek elfoglalva, és nem arra figyelek majd...

2012. jan. 18. 08:01
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én négyszer szültem,abból háromszor volt gátmetszés.

Nem is érzel semmit s nem is hallasz.Mikor jön a fájdalom,ami igen csak fáj,akkor szokták a gátmetszést ejteni.Így ezért nem veszed észre.

4 gyerkőc anyukája

2012. jan. 18. 08:27
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszi. Remélem, én sem fogom hallani...

Volt egyszer egy fogműtétem, annak a hangjaiba azt hittem, beleőrülök :(((

2012. jan. 18. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!