Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg zavaró a gátmetszés...

Tényleg zavaró a gátmetszés hangja?

Figyelt kérdés
Nekem ilyen fixeim vannak, nem bírom hallani a csontropogtatást, a fogcsikorgatást, meg semmiféle ilyen mechanikai, fizikai hangot. Írják, hogy a feszülő húsba vágó olló hangja is jól hallható. Így csak elolvasva is átfut rajtam a hideg... és mivel nálunk nincs gátvédelem, viszont mindenkinél van gátmetszés, tudom, hogy elkerülni nem fogom...
2012. jan. 17. 19:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet össze se hasonlítani a fogászattal.Én márcsak tudom,mikor egy párat kihúztak a nagy kálcium hiány miatt.

4 fogat kihúztak,mert az anyatej elvitte.

De ne aggódj hidd el semmit nem fogsz érezni.Inkább a varrás lesz utánna egy kicsit kellemetlen,de azt is elérzéstelenitik injekcióval.

Nem is biztos,hogy vágnak!Engem pl a negyediknél nem vágott se nem varrt.Jó ez a negyedik volt.De hallottam már nem egyszer,hogy első szülés volt és nem volt gátmetszés.

Mennyi idő van még a szülésig?

2012. jan. 18. 08:48
 12/17 A kérdező kommentje:

Amikor felvágták az ínyemet és elkezdték kaparni a csontot, azt hittem, hogy lefordulok a székről :(

Biztos lesz gátmetszés, Erdélyben élek, és itt a szülési rutin része.

3 hónap van még hátra...

2012. jan. 18. 09:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor láttam már ilyet (eü-s vagyok), akkora ott a ténykedés, teszek-veszek, és te annyira koncentrálni fogsz arra, amit mondanak neked, hogy mikor nyomj, és tiszta erővel, ne csak kicsit, hogy észre sem fogsz venni semmit! Ez biztos! Nyugodj meg! :) Sok boldogságot!
2012. jan. 18. 11:26
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Próbálok magamra hatni :)

2012. jan. 18. 12:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát én nem hallottam, de azt, amikor az érzéstelenítőt kaptam varrás előtt, na azt igen!

Egyébként hidd el, akkor, ott éppen mással leszel elfoglalva!!! :D

Boldog babavárást, könnyű szülést!

2012. jan. 18. 14:12
 16/17 Snapette ***** válasza:
Én is erdélyi vagyok. Hallottam, de nem volt olyan szörnyű, mint ahogy gondoltam. Kicsit olyan volt, mint mikor egy lepedő hasad, de ahhoz képest amire számítottam, nem is éreztem. Igazából nem is vettem volna észre, ha a doki nem mondta volna az előző fájásnál, hogy a következőnél vágja, s akkor kint is van a feje. Tudtam, azért hallottam, egyébként nem vettem volna észre. 11 hónapja szültem csíkban. Te hol fogsz?
2012. márc. 25. 21:22
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi!

Én Marosvásárhelyen fogok, következő hónapban.

Remélem, nem fogok erre koncentrálni. :)

2012. márc. 26. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!