Szerintetek ez már lehet a szülés előjele? 39 hkm
Mivel 39 hetes vagy, így akár ma is beindulhat, mondjuk én az előző babával 35-38-ig így töltöttem az időt, sőt...
Szóval ezt nehéz megmondani.
Az biztos, hogy ennél még jobban konkretizálódni fog a dolog, így vagy úgy.
VAgy magzatvíz, vagy rendszeres fájások. A rendszeres fájások keményedéssel együtt jönnek, ahogy írod, és egy fájás minimum 40-60 mp-ig tart, ez mérhető.
Ami ennél rövidebb, úgy 20-30 mp, az csak jósló, meg az is, ha kicsit keményebb lesz a has, és "úgy marad" egy darabig, de nem különösebben fáj hozzá.
Pihenj, ami belefér, és egyél, amennyit kívánsz, hogy legyen sok erőd a nagy naphoz.
Szép szülést!
Én egyik babámnál se láttam nyákdugót, pedig nagyon figyeltem :)
Igen, jól írja az első, 39. hetes vagy, innen már bármi jöhet, bármikor.
Ha elfolyik a magzatvized, azt tudni(érezni) fogod, a fájások meg úgy különböznek a jóslóktól, h nem múlnak el sétálás (esetleg fürdés)) hatására.Még valami: Lehet h a fájások először teljesen rendszertelenül jönnek 3-8-10-15 percenként, és csak később rendeződnek.
Most olvasom a válaszod, bocsi:)
Ha esetleg ezek a gyenge"fájások" nem múlnának el kb. fél óra múlva se, érdemes sétálgatni 1-1 után. Ha akkor se múlnak, akkor az ajtó közelébe készíteni a pakkot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!