Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet a szülés előjele a bő...

Lehet a szülés előjele a bő folyás?

Figyelt kérdés

38+4vagyok ma, és nagyon bő folyásom volt ma- nem magzatvíz az biztos. Egész terhesség alatt bővebb volt egyébként- amit normálisnak mondott a dokim- de ma sokkal több volt. Méhszáj 1 ujjnyira nyitott már, baba beilleszkedve.

És ő már a 3. baba. Első kettőnél nem tapasztaltam ilyet.

2012. febr. 5. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy konkrét jel lenne, legalábbis én nem venném annak.

Harmadik terhességem nekem is, és most sokkal bővebb folyásom van, mint az eddigieknél valaha.

Ettől függetlenül már szülhetsz is akár, hiszen az ideje eljött.

Szép szülést!

2012. febr. 5. 22:33
 2/4 anonim válasza:
Én 39+1 vagyok, szintén 3. baba. Nekem már 2 hete bő folyásom van, olyan vízszerű.
2012. febr. 7. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Na mi lett veled?:)nekem szülés előtt 3 órával felálltam és rengeteg folyás jött ki hirtelen,azt hittem magzatvíz,de nem az volt..
2012. febr. 7. 11:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem lett semmi sem- igazatok volt! Még 2in1!!

:)

Ma 39hét!!

Azért remélem hamarosan meglesz, de a bővebb folyás azóta is megvan. Holnap megyek dokihoz, majd meglátjuk mit mond.

Köszi mindenkinek!

Aki előtte áll, könnyű szülést!!

:)

2012. febr. 8. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!