Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ikres anyukák, kinek mennyi...

Ikres anyukák, kinek mennyi idő után vagy mennyire jött vagy nem jött helyre az alakja az extrém igénybevételt jelentő terhesség után?

Figyelt kérdés
Ha helyrejött, mit tettetek érte, ha nem, pontosan mi változott meg véglegesen a terhesség miatt?
2012. márc. 24. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Kb. 3-4 hónapba telt, odafigyeltem az étkezésre (már terhesség alatt is), és minden nap futni jártam, járok.
2012. márc. 24. 20:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nincsenek ikreim, de a barátnőmnek igen. Állati szerencsés alkat, a gyerekek szeptember közepén születtek, és a szilveszteri bálon már a tavalyi szűk ruha volt rajta.

Ez persze nem jelent semmit, van, aki egy gyerekkel is nehezen alakul vissza, van, akinek meg kettővel is könnyedén megy.

2012. márc. 24. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:

A kilók tekintetében nekem sem volt semmi gondom. Összesen 17 kilót híztam (a terhesség elejétől kezdve, mert nem volt hányingerem, rosszullétem az első trimeszterben sem), és a szülés után 2 héttel már csak +2 kiló volt rajtam.

A szoptatás alatt csak tovább fogytam (bár sajnos csak 3 hónapig volt tejem), és azóta is kevesebb kiló vagyok, mint a terhesség előtt. Szülés után 5 héttel kezdtem el újra mozogni, heti 1x2-3 óra jóga, szinte minden nap 1-2-3 óra séta... A napi 80-90 "gyereksúlyzós" emelést, hajlongást, gyerekek után jövés-menést már nem is említve. Az is hozzátartozik, hogy a gyerekek mellett alig van időm magamra, így kevesebbet eszem, mint régen (előfordul, hogy naponta csak 2x eszem, akkor sem nagy mennyiségeket).

Császárral szültem, így "odalenn" a helyzet nem változott, a heg alig látszik.

Ami a legrosszabb lett nekem: a hasamon a bőr megnyúlt, az elég csúnya lett, és ezzel nem is tudok mit kezdeni. Max. palsztikai sebész, de igazából azzal sem lenne már a régi.

2012. márc. 24. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!