Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit lehet kezdeni az ikerterhe...

Mit lehet kezdeni az ikerterhesség miatt extrém módon megnyúlt köldök környéki bőrrel? Van valami praktika, ami segít, hogy helyrejöjjön?

Figyelt kérdés
1 hónapja szültem, de a helyzet eddig nem javult semmit! Segítsetek!
2012. márc. 21. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak plasztika. Más nem fog számottevően változtatni rajta. 1 évet ki kell várni, ha az letelt, és nem változott a helyzet, akkor lehet plasztikázni.
2012. márc. 21. 13:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos plasztika. Én is így jártam, de én a plasztikát egyenlőre nem tartottam jó ötletnek. Az is csúnya hegeket hagy, fájdalmas műtét.
2012. márc. 21. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én 13 hónapja szültem az ikreimet,hatalmas pocakom volt, (végig kihordtam őket, összesen 6 kiló 60 deka volt csak a gyerek(ek) bennem)) nekem is ki volt nyúlva teljesen a köldököm körül, borzasztó volt. Aztán nem tudom pontosan mikor, de azt vettem észre,hogy visszahúzódott. Talán pár hónappal szülés után. Pedig nem is vagyok vékony, nem is edzettem. Most már normál méretű a köldököm. Bár nem tudom Te pontosan mire gondolsz,hogy a köldököd vagy köldök körüli bőr, csak azért gondoltam,hogy a köldököddel van problémád, mert én anno kifejezetten ezen rémüldöztem,hogy mekkora lett a köldököm...ahogy ugye a bőr húzta, nyújtotta. Szóval sztem van esély, 1 hónap még semmi, tényleg!
2012. márc. 21. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!