Mit tegyek, hogy a héten megszülessen a kisfiam? 39hetes vagyok és jövő héten hétfőn lesz a kislányom farsangja és nagyon szeretnék ott lenni! Főleg olyan praktika érdekelne ami másnak be is vált!
Én ha fejre álltam volna, akkor se született volna hamarabb a lányunk.
Igaz nekünk nem volt ilyen "problémánk", mint neked, mert első gyermekünkről van szó.
Egyszerűen semmire nem akart megszületni. Se sex, se lépcsőzés, se torna, se semmi nem vált be.
Ettem erőset, csípőset. Ittam szénsavasat, stb..
Szinte minden létező "praktikát" kipróbáltunk erre..
Végül 40+5 naposan sürgősségi császárral született meg.
Egyébként, amikor semmit se csináltam (27 hetesen), akkor indult be a szülés, de azt szerencsére visszatartották. Pedig nem sok kellett ahhoz, hogy elkezdődjön a lányunk élete.
Nem tudom mi bajotok van azzal h ott akar lenni a kislánya farsangján!Fontos neki!
Amugy meg egy sima szüléssel 3 nap a korház!Ha császár akkor persze több!De ha simán szülne akkor tuti kiengednék a farsangra!
Nincs praktika bemész az orvosodhoz és kérsz csazárt.
Amit nem értek, és szeirntem full kamu kérdés. hogy aki szült tudja hogy 1 héttel a szülés után nem igazán túl aktív az ember örül ha a 2 gxereket ellátja és nem akkar nagy kiruccanásokra elmenni. nekem az autóig elétálni nehéz volt, pedig nem is fájt a gátsebem, de valahogy erö híjján voltam.
az élet pedig olyan hogy a gyerekekenek fel kell fogniuk hogy vagy kistesó és vannak alkalmak amikor ök háttérbe szorulnak. ezt kicsinek nagynak meg kell értenie.
szerintem a farsang nem a gyereknek nagy élmény föleg oviban hanem inkább a szülönek, gyerek akkor is jólérzi magát ha nincs ott a szülö.
Hát azért az a császáros dolog nem pikk-pakk. Nem kívánságműsor ez, kivéve ha meg tudod fizetni bőségesen.
Egyébként meg a császár ezerszer rosszabb felépülésileg mint a sima szülés.
Lépcsőzzél, bár én az utolsó hetet a kórházba végiglépcsőztem, mégsem született meg, csak a 42-ik hétre.
Jövő héten a 40.hétben leszel,nem biztos hogy addig megindul a szülésed,és simán eltudsz menni a kislányod farsangjára.Nekem a 42.héten indítottak.
Persze mindenki maga tudja,de én nem kockáztatnék az ilyen meg olyan praktikákkal.
EZT UGYE NEM KOMOLYAN KÉRDEZTED????
MERT, HA IGEN AKKOR EZ A VÁLASZOM: JESSSSSSSSZUS...........
Jaj hagyjátok már a kérdezőt.
Igen is fontos esemény a nagyobb gyerek farsangi bulija, egyértelmű, hogy ott akar lenni az anyuka.
Ha szerencséd van, akkor még bent marad addig a baba, és csak utána mész szülni.
De ha szerda után szülsz, akkor esélyes, hogy még bent leszel a kórházban a farsang napján.
Szerintem ne csinálj semmit, hagyd, hogy menjen a maga útján a dolog.
Drukkolok, hogy könnyű szülésed legyen, és hogy ott tudj lenni a farsangon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!