Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek, hogy a héten...

Mit tegyek, hogy a héten megszülessen a kisfiam? 39hetes vagyok és jövő héten hétfőn lesz a kislányom farsangja és nagyon szeretnék ott lenni! Főleg olyan praktika érdekelne ami másnak be is vált!

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 11:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%

Nem értem mit vagytok kiakadva. Én is szeretnék ott lenni a lányom farsangján, mert ez az első. És akkor mi van? Nem azt kérte adjatok olyan címet ahol ma megcsászározzák. Amúgy esélyes kedves kérdező hogy még egyben lesztek jövőhét hétfőn.

Amúgy én szülés után, már másnap simán elmentem volna bárhová (na jó kivéve hegymászás, ejtőernyőzés vagy rafting. Nem törvényszerű hogy mindenkit annyira megvisel a szülés, hogy hetekig nem akar kimozdulni. Én akkor őrültem volna meg ha hetekig csak a gyerekkel vagyok összezárva. Ráadásul ha nem első baba akkor meg sem teheted hogy ejtőzöl hetekig. Mondom ezt úgy hogy túlvagyok két szülésen, méhszájrepedésen, varráson gátmetszésen. Mindkét esetben másnap simán ültem, jártam, sőt futottam a férjem elé a kórházban, és simán elmehettem volna a lányom farsangjára.

2012. febr. 13. 13:49
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
lépcsőzés vagy nagyon pici tömény (utóbbit hallottam, nem próbáltam, de ai próbálta, annak bejött)
2012. febr. 13. 13:54
 13/21 anonim ***** válasza:
50%

13,39 vagyok

Húúú de lepontoztatok!!

Miért, mert nekem nem csak a pici a fontos, hanem a nagy gyerek is???????

2012. febr. 13. 14:13
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

A mi ovink nem is engedi, hogy bemenjenek a szülők, így mindegyik farsangról lemaradunk sajnos. :(

De ha az a gond, hogy mit fog érezni a kislányod, hogy másnak ott lesz az anyukája, csak neki nem, akkor kérd meg az apukát, nagymamát, hogy menjen el, szerintem az is nagyon jó, és vegyen fel minden fontos eseményt egy kamerával, vagy mobillal . Így annyira Te sem fogsz lemaradni mindenről!

2012. febr. 13. 14:16
 15/21 anonim ***** válasza:
85%
Az én lányom kiscsoportos és én április 29.-re vagyok kiírva. Tehát nagyon nagy a valószínűsége, hogy lemaradok az első ovis anyák napjáról. (ha csak nem 1 héttel előbb szülök mint az elsőnél) Már most "lelki beteg" vagyok tőle, de nem tudok mit csinálni. Megy apa kamerával és a mama aki "helyettesít" engem. Ha itthon is leszünk addigra nem valószínű, hogy egy helyben tudnék ülni ennyi időt....
2012. febr. 13. 15:18
 16/21 limaia ***** válasza:
91%
én 5.-én szültem,és 7.-én volt a nagylányom farsangja.nálunk nem lehet a szülönek bemenni,de azért szerettem volna látni,hogy milyen.de megbeszéltük,hogy ha hazamegyünk a kistesóval megmutatja nekünk a ruhát.mikor hazaértünk abban várt,és mesélt.a gyereknek nem te vagy a lényeg,hanem a többiek ruhája a szórakozás,a finomságok.te csak a plusz lehetsz,de nem a lényeg(már bocs).képeket készithet akár az óvónő is!ne aggódj ezen!
2012. febr. 13. 16:02
 17/21 anonim ***** válasza:
10%
-
2012. febr. 13. 16:11
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Minél jobbam rajta vagy,annál később fog elindulni ezt hidd el.

Még szerintem a farsangon is egybe lesztek majd figyeld meg.S utánna mikor lecsendesült minden akkor beindul a szülés.

Majd írd meg,mert kiváncsi vagyok!

S kitartást!

4 gyerkőc anyukája

2012. febr. 13. 16:16
 19/21 anonim ***** válasza:
85%
Akármit csinálhatsz akkor fog megszületni amikor ő akar! Nekem azt mondták,hogy biztos,hogy hamarabb fog,de jó lenne ha a 38ik hétig bentmaradna,ehhez képest be sem indult a szülés!
2012. febr. 13. 16:59
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak a választ aki megért, tudniillik a kislányom 3,5 éves tehát nem nagyobb gyerekről van szó, aki már túl van x farsangon egyrészt, másrészt attól függetlenül, hogy ott lesz vele apa és a nagyszülő, én vagyok az anyukája és igenis jó lenne ha én is ott tudnék lenni, természetesen ha nem megy nem fogok kiszőkni a kórházba csak jó lenne nekem is és a lányomnak is.Egyébként meg ha sikerül a hét elején szülnöm simán kiengednek, anno a lányommal 2,5 nap után kint voltunk.Ami még nem hiányzott egyébként, hogy ma tudtam meg, hogy a dokim sem lesz 22-től szóval mindenki azt szeretné ha a héten megszületne a manónk.De nyilván, akkor jön ki amikor ő gondolja, császároztatni nem fogom magam, de ha alig tudok menni is még ha aznap engednek ki akkor is erőt fogok venni magamon, a lányomért.És lehet írni olyanokat, hogy hülye vagyok mert ott szeretnék lenni!!!!!
2012. febr. 13. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!