Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » MÁV (Honvéd) korházban szülést...

Gyr1 kérdése:

MÁV (Honvéd) korházban szülést levezető dokit, mint magán dokit kit tudtok ajánlani? Köszke

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Dr.Jerger András
2012. márc. 20. 10:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Dr. Szabó György Róbert (nála szültem, nem pénzéhes, a Nyugatinál van a magánrendelője, mi nagyon elégedettek vagyunk vele)

Dr. Gulyás István (többször találkoztam vele, mindig nagyon kedves, normális, szimpatikus. Ha nem lennénk ennyire elégedettek a Szabó dokival, őt választanám. Rengeteg nagyon jó vélemény van róla!)

Dr. Kiss Attila (a szobatársam szült nála, figyelmes, kedves, mosolygós, őt is merem ajánlani, ő volt ügyeletben amikor szültem, kellett a véleménye a sürgősségi császárhoz, szimpatikus volt ő is.)

A többi dokit nem ismerem ennyire, egyet tudok, Dr. Tidrenczel Zsoltot én nem választanám. De keress rájuk fórumokban, változatosabb és nagyobb körképet kapsz.

2012. márc. 20. 10:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Dr. Kiss Attila. Nála született mindkét kisfiam, és én nagyon elégedett voltam vele. Figyelmes, kedves, kitűnő szakember. A IV. kerületben, Káposztásmegyeren van a magánrendelése!
2012. márc. 20. 11:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Dr. Balog Lászlónál szültem, nem fogadott orvosom volt, hanem Ő volt az ügyeletes, amikor szültem. Nagyon meg voltam vele elégedve.
2012. márc. 20. 21:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. márc. 22. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!