A kistarcsai Flór Ferenc kórházban az elmúlt időszakban
mik a tapasztalatok a szülést levezető ügyeletes
orvosokról? Van félnivalóm valamelyiktől is?
Mikor én szültem volt egy fiatal nő, a nevére nem emlékszek. Ő vett fel, szivárgó vízzel és fájásokkal az osztályra akart tenni, mondván ami szivárog belőlem az nem magzatvíz mert nem zöldült be a lakmusz papír, idősebb kollégája vikágosította fel, hogy az, a vizsgálata pedig egy nemierőszakkal is felért... végül a váltással szültem, Szentágotainál, Ő tünemény, csak hullák lettünk mire hozzám került. a szülésznő gárda akkor nagyon le volt strapálva, ők is mufurcak voltak... mondjuk teltház volt, de nagyon:(
2009. szept. 15. 17:09
Előttem szolóhoz csatlakoznák.Dr.Kovács Réka ha jol emlékszem a nevére engem is ő vett fel és nagyon nem tudta eldönteni hogy mit csináljon velem.Féltem nagyon.És jött Szentágotai váltásban és nála szültem örültem nagyon.Nagyon-nagyon aranyos rendes orvos:)
2009. szept. 18. 08:52
De érdekes!A barátnőm is a Kovács Rékánál szült(tavaly)és ő maximálisan elégedett volt vele.Igaz,neki a fogadott orvosa.
2009. szept. 18. 09:06
4/13 A kérdező kommentje:
Szuper...én is a Kovács Réka Doktronőről hallottam nem túl kedveset. Barátnőm sírt, hogy nagyon fáj már neki cirka 20órás vajúdás után, és közölte vele a nő, hogy amikor csinálták nem fájt, meg hogy tudta mit vállal, nem?
Remélem nem Ő lesz. Lehet még gyorsan fel kéne fogadni:-)?
Most már én is kimerem irni hogy a Kovács Réka nem nőgyogyász nő létére mert ami fájdalmakat okoz a másik nőnek az kibirhatatlan.És emberileg is.Remélem én is hogy nem ő lesz az ügyeletes amikor szülsz.Szoritok neked.Szép és jó szülést kivánok igy ismeretlenül neked:)
2009. szept. 18. 09:29
Kovács Réka szerintem normális a Várkonyi Péterrel vigyázz ha berángatják nagyon mérges és bunkó tud lenni márha bejön egyáltalán :/
2009. szept. 18. 10:03
7/13 anonim válasza:
Sziasztok! Én Kovács Rékához járok terhesgondozásra és teljesen meg vagyok elégedve vele. Szerintem nagyon aranyos és kedves, és úgy látom, hogy érti is a dolgát. Persze mindenkinek lehetnek rossz napjai, így gondolom ez alól ő sem kivétel.
Én is a kistarcsai kórházban fogok szülni, még előre nem tudni, hogy a doktornő el tudja-e vállalni a szülésemet, mert szabira készül abban az időben. De remélem, hogy ha esetleg egy ügyeletes orvost fogok ki, ő is normális lesz!!!
2009. szept. 18. 11:07
11:07 akkor neked nagyon nagy szerencséd van.Mert rengeteg rosszat hallani erről a "Dr" nőről.Pénzt az szereti nagyon az biztos.Tapasztalat.Mikora vagy kiirva szülni?De ha hozzá jársz akkor nem jön be hozzád ha szülsz?Na ne:(Nagyon könnyű szülést kivánok neked és a babushoz meg sok boldogságot:)
2009. szept. 18. 12:36
várkonyinak súlyos ezreket hagytam ott és be sem jött mikor szültem
2009. szept. 18. 13:58
10/13 A kérdező kommentje:
11.07es, kérlek írd meg, mikor szülsz, hátha szerencsém lesz. én okt elejére vagyok kiírva.
amúgy eszem ágában sincs egy orvost sem eláztatni, de amit a barátnőmnek mondott, az úgy is volt.
Kapcsolódó kérdések: