Június 13-vagyok kiírva menzesz alapján, uh szerint június 30. van itt olyan anya, aki menzesz alapján szült és 2 dátuma volt, mint nekem? Jóslók vannak már, minden nap.
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 14:42
1/6 anonim válasza:
Nekem tavaly született a lányom. Július 5-re voltam kiírva mensi szerint, július 20-ra uh alapján. Jóslóim már nagyon korán voltak, néha azt hittük, itt az idő. Aztán a lánykám végül 29-én született, természetes úton, 10/10-es apgarral. Akarták indítani, én nem engedtem (mert ugye azt mondták, túlhordom) de én - szerencsére - a 4D-s doktornőnek hittem. Neki lett igaza. :-)
2/6 anonim válasza:
Szia. Mensi alapján nov 6-ra voltam kiírva, uh alapján nov. 20-ra. A babám kivárta a 20.-át, aznap született meg!
3/6 anonim válasza:
szia!
Én június 8-ra voltam kiirva menzesz alapján,uh szerint 28.ára,jóslóim minden nap vannak de ugye 8.a már elmúlt...lehet hogy kivárja a 28.át,ezt csak ő tudja! :)
Nst-n vannak fájásaid?Nekem vannak!
4/6 anonim válasza:
Én mensi alapján május 31.-re voltam kiírva(2008),UH szerint 2 héttel korábbra...végül május 13.án született a baba,3090 gramm,és 53 centi volt,az apgarja 9/10.Amikor bementem úgy gondoltam,csak NST lesz-37+3 hetes voltam-de a szülésznőm azt mondta burkot repeszt,és szülni fogunk,mert két és fél ujjnyira nyitva vagyok,a burok feszes,a koponya rögzült és bemenetre nyomott,szval minden készen áll...bő két óra múlva meglett.
5/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Megnéztem a zárójelentésemet,és ott gestációs időnek 39.hét van írva.Holott a mensi szerint én 37+3 hetesen szültem.
6/6 anonim válasza:
Igen :)
Nekem is 2 dátum volt, és a menzesz dátumán szültem, illetve 1 héttel előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!