Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Június 13-vagyok kiírva...

Június 13-vagyok kiírva menzesz alapján, uh szerint június 30. van itt olyan anya, aki menzesz alapján szült és 2 dátuma volt, mint nekem? Jóslók vannak már, minden nap.

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly született a lányom. Július 5-re voltam kiírva mensi szerint, július 20-ra uh alapján. Jóslóim már nagyon korán voltak, néha azt hittük, itt az idő. Aztán a lánykám végül 29-én született, természetes úton, 10/10-es apgarral. Akarták indítani, én nem engedtem (mert ugye azt mondták, túlhordom) de én - szerencsére - a 4D-s doktornőnek hittem. Neki lett igaza. :-)
2009. jún. 10. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia. Mensi alapján nov 6-ra voltam kiírva, uh alapján nov. 20-ra. A babám kivárta a 20.-át, aznap született meg!
2009. jún. 10. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:

szia!

Én június 8-ra voltam kiirva menzesz alapján,uh szerint 28.ára,jóslóim minden nap vannak de ugye 8.a már elmúlt...lehet hogy kivárja a 28.át,ezt csak ő tudja! :)

Nst-n vannak fájásaid?Nekem vannak!

2009. jún. 10. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Én mensi alapján május 31.-re voltam kiírva(2008),UH szerint 2 héttel korábbra...végül május 13.án született a baba,3090 gramm,és 53 centi volt,az apgarja 9/10.Amikor bementem úgy gondoltam,csak NST lesz-37+3 hetes voltam-de a szülésznőm azt mondta burkot repeszt,és szülni fogunk,mert két és fél ujjnyira nyitva vagyok,a burok feszes,a koponya rögzült és bemenetre nyomott,szval minden készen áll...bő két óra múlva meglett.
2009. jún. 10. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Megnéztem a zárójelentésemet,és ott gestációs időnek 39.hét van írva.Holott a mensi szerint én 37+3 hetesen szültem.
2009. jún. 10. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen :)

Nekem is 2 dátum volt, és a menzesz dátumán szültem, illetve 1 héttel előtte

2009. jún. 10. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!