Mindenkinek ilyen könnyen ment a szülés? Csak azért kérdezem mert hát olvasgatom hogy ki mit írt és 90%-nak könnyű szülése volt.
szia!
Nem akarlak riogatni, de jobb ha most felkészülsz, hogy nincs könnyű szülés... relatíve van , mert van aki nem vajúdik sokat és szinte 2-3 óra alatt megvan a baba , de ált. az már a többedik szülésnél van. Én első babával sokat vajúdtam (12 órát) , a szülés se volt leányálom; de az adott helyzetben lévő fájdalmakat hiába próbálom visszaidézni, nagyon nehéz. Pedig szenvedtem rendesen. De bölcs a természet , és az emlékek tényleg "megszépülnek". Szóval, csak azt tudom tanácsolni, amit nekem is mondtak, hogy előtted több millió nő "túlélte", akkor neked is fog menni ! :DD
"ha arra koncentrálsz majd, ami fontos -
a babádra -, és azt csinálod, amit a doki és a szülésznő mond, akkor nem lesz gond. "-EZZEL CSAK AKKOR VAN GOND HA ÉPP NEM MONDJÁK MIT CSINÁLJ,ÉS SENKI NEM TESZ SEMMIT CSAK VÁR,HOGY MIÉRT NEM TÁGULSZ....na ilyen is van,csak azért írtam le,hogy a kismama ne izguljon annyira,mert ha jól értem azért fél mert mindenhol könnyű szülést élnek át..bocsánat,próbáltam kis humort csempészni,nehari:D:D Kedves kismama!No para!Az tényleg segített nekem is mikor azt mondta végre a normális szül.nő hogy nagyon ügyes vagyok,meg adjak a babának oxigént,a "baba" volt a legösztönzőbb,amit akkor hallottam!Csak legyen aki ilyenekkel bíztat!!Milyen az orvosod,hol szülsz majd?Mit hallottál a kórházadról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!