Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenkinek ilyen könnyen...

Mindenkinek ilyen könnyen ment a szülés? Csak azért kérdezem mert hát olvasgatom hogy ki mit írt és 90%-nak könnyű szülése volt.

Figyelt kérdés
Júliusban fogok szűlni de néha olyan félelem jön rám hogy csak na...
2009. jún. 10. 12:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
szia!Első babám,éss a vajúdással nagyon megszenvedtem!Igaz negy baba volt!Könnyű szülést!
2009. jún. 10. 19:13
 12/15 anonim ***** válasza:

szia!

Nem akarlak riogatni, de jobb ha most felkészülsz, hogy nincs könnyű szülés... relatíve van , mert van aki nem vajúdik sokat és szinte 2-3 óra alatt megvan a baba , de ált. az már a többedik szülésnél van. Én első babával sokat vajúdtam (12 órát) , a szülés se volt leányálom; de az adott helyzetben lévő fájdalmakat hiába próbálom visszaidézni, nagyon nehéz. Pedig szenvedtem rendesen. De bölcs a természet , és az emlékek tényleg "megszépülnek". Szóval, csak azt tudom tanácsolni, amit nekem is mondtak, hogy előtted több millió nő "túlélte", akkor neked is fog menni ! :DD

2009. jún. 11. 11:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Na hogy kicsit ronstak a rózsaszín emlékek átlagán,az én szülésem nem volt könnyű,vagyis a vége az lett mert császáros lettem:hihi(38 óra vajúdás után is csak 3 ujjnyira tágultam,és közben nem kaptam rendesen levegőt,meg oxitocint is csak a végén...na mind1).Úgy mentem be hogy majd úgyis mondják mit,hogyan,(ezt ültették a fülembe az orvosok,védőnő,mikor kérdeztem hogy vegyem majd a levegőt!)Szóval,nem paráztam majd túlélem stb.Igen túléltem,csak ha kifogsz egy olyan szül.nőt vagy dokit aki nem úgy segít,és "nem halad a dolog"hát az maga a pokol.Azt javaslom,hogy gyakorold a légézéstechnikát, végezz relaxációs gyakorlatokat,én semmi ilyet nem csináltam mert nekem is mindenki azt mondta h jaj ilyen meg olyan könnyen megy,meg mese habbal.Nem tudhatod mi lesz,minden nő,minden szülés más.Próbálj meg felkészülni,bár az ismeretlenre nehéz.nem a fájdalomtól fél az ember hanem attól hogy azt hogy fogja kibírni,hogy azt át kell élni órákon át.Jaj drukkolok neked nagyon!!!15 hós tündéri kisfiú anyukája.A "könnyű" szülést átélőket irigylem nagyon,nem akartam senkit megsérteni:D
2009. jún. 12. 00:25
 14/15 anonim ***** válasza:

"ha arra koncentrálsz majd, ami fontos -

a babádra -, és azt csinálod, amit a doki és a szülésznő mond, akkor nem lesz gond. "-EZZEL CSAK AKKOR VAN GOND HA ÉPP NEM MONDJÁK MIT CSINÁLJ,ÉS SENKI NEM TESZ SEMMIT CSAK VÁR,HOGY MIÉRT NEM TÁGULSZ....na ilyen is van,csak azért írtam le,hogy a kismama ne izguljon annyira,mert ha jól értem azért fél mert mindenhol könnyű szülést élnek át..bocsánat,próbáltam kis humort csempészni,nehari:D:D Kedves kismama!No para!Az tényleg segített nekem is mikor azt mondta végre a normális szül.nő hogy nagyon ügyes vagyok,meg adjak a babának oxigént,a "baba" volt a legösztönzőbb,amit akkor hallottam!Csak legyen aki ilyenekkel bíztat!!Milyen az orvosod,hol szülsz majd?Mit hallottál a kórházadról?

2009. jún. 12. 00:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát dokim az nincsen....:(....a korháztól elég jókat hallottam:)
2009. jún. 12. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!