Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy vettétek észre mikor...

Hogy vettétek észre mikor megindult a szülés és mit csináltatok utána?

Figyelt kérdés
első terhességem 37 hetes vagyok és kicsit élek hogy mi lesz hogy lesz nálatok hogy volt?
2012. márc. 8. 14:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

37 hetes voltam, szerdán mentem NST-re, akkor a doki azt mondta, ebből akármikor baba lehet. A vizsgálat után eléggé véreztem, meg is ijedtem, de a barátnőm megnyugtatott, hogy semmi baj sincs, ez a vizsgálattól van.

Csütörtök reggel egy kis szivárgást éreztem, de nem voltam biztos abban, hogy a magzatvíz az. Próbáltam hívni a dokimat, de nem tudtam elérni, ezért bementünk a kórházba, ahol az ügyeletes megvizsgált, és megállapította, hogy az bizony a magzatvíz volt. :)

Ezután burkot repesztettek, és délutánra megszületett a fiam.

2012. aug. 7. 15:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Elsőnél elfolyt a magzatvíz, ez elég egyértelmű jel volt. Letusoltam, párom bedobta a fogkefét-fogkrémet az előkészített bőröndbe és mentünk a kórházba.

Másodiknál már egy hete minden éjjel szép szabályos 10perces jóslóim voltak, már komolyan se vettem utolsó éjjel, lefeküdtem aludni. Reggel elindítottam a kiscsaládot (apa munkába, kislányom bölcsibe), s kimentem pisilni. Akkor vettem észre, hogy tágulásos vérzésem van, telefon a család után meg anyósnak, hogy jöjjön bébiszittelni. Fájásokat nem éreztem, csak már a kocsiban, de mire a kórházba értünk, szinte észrevétlenül háromujjnyira tágultam.

2013. ápr. 27. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!