Bábakoktélt akik itták, ugye a babának nem okoz semmi gondot?
Figyelt kérdés
Ma ha nem indul be a szülés be kell feküdjek, mert betöltött 40. hét után császáros előzmény miatt muszáj, vagyis még a dokim kérése is volt, és azzal meg nem akarok vitatkozni, hogy kérte és nem akarok. Eddig minden más módszert kipróbáltam, csak kicsit félek meginni, nehogy baja legyen a babának. Tapasztalatok?2012. márc. 5. 13:14
11/18 anonim válasza:
Hát ez elég rosszul hangzik. Én a homeós bábakoktélra gondoltam, nem erre a piásra:)
12/18 anonim válasza:
Stadelmann, az egyik legelismertebb német bába sem ajánlja csak úgy a bábakoktél ivását. Van, hogy használja, de szigorúan ellenőrzés mellett.
Én magamtól nem merném, túl sok a probléma lehetősége, bár igaz, hogy van, amikor nagyon is jó, ha megkapja a kismama. De otthoni, felügyelet nélküli próbálgatásra nem javasolnám.
13/18 A kérdező kommentje:
Na, én bevállaltam egy lightos bábakoktélt. A nyákdugóm el is ment és lettek éjszaka 5-7 perces fájások is, de sajna reggelre elmúlt:(( Nem mertem csak 3 dl narancslébe 5 ml ricinust tenni. Hasmenés csak annyi volt, hogy el tudtam menni reggel wc-ére, de nem hajtott meg igazán.
2012. márc. 6. 13:02
14/18 anonim válasza:
Nem semmi! És hány órán keresztül voltak fájásaid? Fogsz még inni?
15/18 A kérdező kommentje:
Nem iszom többet. Sok értelme nincs, mert a nyákdugó, ha elment akkor már elkezdődött valami. Olyan 4-5 órán keresztül voltak folyamatosan, csak mivel egész éjjel nem aludtam, kimerültem és elnyomott a hulla fáradtság és kimerültség, mert beteg is vagyok egyébként. Lehet lelkileg állította le a testem a folyamatot. Most megint vannak kósza fájások, de nem annyira rendszeresek mint éjjel. Remélem ma éjjel már jobb kedve lesz a babának és látjuk egymást:)
2012. márc. 6. 15:39
16/18 anonim válasza:
Szerintem kezdj el Caulophyllum homeós bogyót szedni, mert nekem azt mondták, az rendszeressé teszi a fájásokat. ch 30-asat.
17/18 A kérdező kommentje:
szedem már a homeós bogyókat hetek óta. Rám ezek nem nagyon hatnak szerintem. De szedem, ártani nem fognak:)
2012. márc. 6. 15:55
18/18 anonim válasza:
A fájások ütemében kell szedni, amikor jön a fájás, akkor 5 bogyó. Meg fontos, hogy 30-as legyen a 9-es és 12, 15ös nem nagyon fog hatni, csak ha félóránként veszel be belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!