Flór Ferenc kórházba, Kistarcsára tényleg kell vinni a babának ruhát?
Persze, ez rendben is van.
A szülésznő mondta az nst alkalmával, hogy kell babaruhát is vinni a bent tartózkodásra, mert nagyon szakadtak a bentiek.
Én is a Flórba fogok szülni, most vagyok 37+1 hetes. Az én szülésznőm azt mondta nem kell vinnem ruhát, elég ha az apuka behozza a hazamenteles rucit az utolsó nap. Amúgy meg nem szeretném, h elkavarodjanak a ruhák...ezért sem fogok vinni:) Engem inkább az zavar, h az influenza miatt nem fogadhatunk látogatókat:( Csak az apuka lehet bent a szülésnél.
Mikorra vagy kiírva?
Fiút vagy kislányt vársz?
Szia!
Azt mondta a dokim, hogy még kb. két hét és meglesz a pici. Március 11 re jósolom. :) Második baba és ismét kisfiú lesz.
Érdekes akkor ez a ruha dolog. Mind1 a táskámban elfér pár darab, majd max nem használom. Kinél szülsz?
4. válaszoló vagyok. Nekem nincs fogadott orvosom csak szülésznőm. Én elvileg 21.-re vagyok kiírva, de nagyon örülnék, ha jövőhét vége felé már megindulna, mert a doki akihez járok terhesgondozásra rémisztget, hogy nagy a baba és vékony a csípőm sanszos, hogy császár lesz...
Nagyon remélem, hogy téved..szeretném természetes úton világra hozni első babám. Aki kiscsajszi.:)
Mindenesetre az is lehet találkozunk.
Azért írj pár naponta, hogy tudjam egyben vagytok e még, és én is bejelentkezek.:)
Szia!
Rendben! Írogatok majd. Vannak előjeleid? Nekem már vannak fájásaim...
Szia,
hát sajnos egyenlőre semmi jele annak, hogy ki akarna bújni a leányzó :S Soha nem volt még keményedésem sem jósló fájásaim, és egyenlőre teljesen zárt a méhszájam.
Első fiadat hanyadik héten szülted?
Voltak előtte jóslóid?
Szia!
Az első fiam a 38. héten született. Magzatvíz elfolyással kezdődött és előtte semmi sem volt, még keményedésem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!