Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Flór Ferenc kórházba, Kistarcs...

Flór Ferenc kórházba, Kistarcsára tényleg kell vinni a babának ruhát?

Figyelt kérdés
Nem keveredik el?

2012. márc. 1. 15:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, még egyben. Bár iszonyatosan elkezdtem vizesedni és az arcom is mintha egy kicsit változott volna. A cicim is elkezdett duzzadni és elég erős menszi szerű fájásaim vannak, de csak néha. Bízom benne a héten megszületik. Nálad?

2012. márc. 8. 10:16
 12/20 anonim ***** válasza:

Szia, én még mindig egyben:)) Nekem a lábam kezdett el vizesedni kb.1 hete, de nem olyan vészes. Most vettem hómeós bogyókat, hátha hat valamit..meglátjuk.

Egyenlőre nekem még mindig semmi nem utal arra, hogy megindulna a szülés:S

Ha jól emlékszem holnapra jósoltad a babódat:) Hát kíváncsi vagyok:)

2012. márc. 10. 10:53
 13/20 A kérdező kommentje:
Szia! Hát nagyon kíváncsian várom én is a holnapi napot. Szeretném, ha szót fogadna és elindulna. :) A vizesedésre tudom ajánlani a csalánlevél teát. Tegnap kezdtem el inni és egészen jól levitte a vizet. A homeós bogyókat már szedem egy hete legalább. Semmi extrát nem érzek egyébként. Ma kitakarítok és sokat mozgok, bízva a holnapi napban. :)
2012. márc. 10. 11:09
 14/20 anonim ***** válasza:

Jöttem bejelentkezni:P Sajna még mindig semmi, pedig ma rendesen kitettem magamért, eddig meg sem álltam a takarítással.

Hát remélem neked meghozta a sikert a tegnapi nap.:)

Ha mégsem akkor megkérdezem, hogy alapítványi szobába mész vagy sima 6 ágyasba?

2012. márc. 12. 13:52
 15/20 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajna nem hozta meg..:( Alapítványiba szeretnék menni.

Tegnap voltak fájások, de nem olyan intenzívek, hogy bemenjek a kórházba, jól is tettem, mert estére elmúlt. Úgyhogy továbbra is várok :)

2012. márc. 12. 17:12
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia:)

Azt nem tudod véletlen, hogy van zárható szekrény vagy valami ahova berakhatom a cuccomat amikor bemegyek szülni?

Vagy az alapítványi szoba zárható? Csak mert hallottam, hogy előszeretettel lopnak:S

2012. márc. 13. 09:49
 17/20 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnos nem tudom, de holnap megkérdem az nst-n. A 6 ágyasban biztosan nincs, mert ott voltam első alkalommal. Szerencsére nagyon aranyos társasággal kerültem össze, így mindenki figyelt a másik cuccaira, de még így is jelentek meg az osztályon hajléktalanok, hogy ők csak könyvet árulnak. Persze, persze... Szóval tényleg nagyon óvatosan.

2012. márc. 13. 10:33
 18/20 anonim ***** válasza:

Megköszönném ha megkérdeznéd holnap:)

Van egy ilyen fórum a gyakorin:

Ebben a hónapban szülő kismamák, ti nem vagytok türelmetlenek?

Ide nem irkálsz véletlen? Csak mert van ott egy kismama aki nagyon hasonlókat ír mint te:))

És gondoltam akkor elég ha csak oda írunk:)

2012. márc. 13. 13:45
 19/20 A kérdező kommentje:
De:) Sejtettem, hogy Te vagy az:)
2012. márc. 13. 14:06
 20/20 anonim ***** válasza:

:))

Akkor jó... ott fogok irkálni tovább:)

2012. márc. 13. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!