Flór Ferenc kórházba, Kistarcsára tényleg kell vinni a babának ruhát?
Szia!
Igen, még egyben. Bár iszonyatosan elkezdtem vizesedni és az arcom is mintha egy kicsit változott volna. A cicim is elkezdett duzzadni és elég erős menszi szerű fájásaim vannak, de csak néha. Bízom benne a héten megszületik. Nálad?
Szia, én még mindig egyben:)) Nekem a lábam kezdett el vizesedni kb.1 hete, de nem olyan vészes. Most vettem hómeós bogyókat, hátha hat valamit..meglátjuk.
Egyenlőre nekem még mindig semmi nem utal arra, hogy megindulna a szülés:S
Ha jól emlékszem holnapra jósoltad a babódat:) Hát kíváncsi vagyok:)
Jöttem bejelentkezni:P Sajna még mindig semmi, pedig ma rendesen kitettem magamért, eddig meg sem álltam a takarítással.
Hát remélem neked meghozta a sikert a tegnapi nap.:)
Ha mégsem akkor megkérdezem, hogy alapítványi szobába mész vagy sima 6 ágyasba?
Szia!
Sajna nem hozta meg..:( Alapítványiba szeretnék menni.
Tegnap voltak fájások, de nem olyan intenzívek, hogy bemenjek a kórházba, jól is tettem, mert estére elmúlt. Úgyhogy továbbra is várok :)
Szia:)
Azt nem tudod véletlen, hogy van zárható szekrény vagy valami ahova berakhatom a cuccomat amikor bemegyek szülni?
Vagy az alapítványi szoba zárható? Csak mert hallottam, hogy előszeretettel lopnak:S
Szia!
Sajnos nem tudom, de holnap megkérdem az nst-n. A 6 ágyasban biztosan nincs, mert ott voltam első alkalommal. Szerencsére nagyon aranyos társasággal kerültem össze, így mindenki figyelt a másik cuccaira, de még így is jelentek meg az osztályon hajléktalanok, hogy ők csak könyvet árulnak. Persze, persze... Szóval tényleg nagyon óvatosan.
Megköszönném ha megkérdeznéd holnap:)
Van egy ilyen fórum a gyakorin:
Ebben a hónapban szülő kismamák, ti nem vagytok türelmetlenek?
Ide nem irkálsz véletlen? Csak mert van ott egy kismama aki nagyon hasonlókat ír mint te:))
És gondoltam akkor elég ha csak oda írunk:)
:))
Akkor jó... ott fogok irkálni tovább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!