Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOTE 2-re mit kell vinni a...

SOTE 2-re mit kell vinni a babának?

Figyelt kérdés
Pelenkázáshoz, takaró, szoptatáshoz...
2012. febr. 14. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Pelenkát vigyél jó sokat, azt kérik.

Ruha, takaró van. Esetleg ha vettetek már neki kis takarót, vidd be nyugodtan, ruhát semmiképpen sem.

Szoptatáshoz ott a melled:-)

Láttam, olyan anyukákat, akik vitték a mellszívót és csecsemősök segítettek az első használatban.

2012. febr. 14. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
2012. febr. 14. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem is kellett mellszívó, sajnos bimbóvédő is, mert azonnal kisebesedtek a bimbóim. :( purelan krémet vettem rá ott a kórházban. volt aki vitt szoptatós párnát is, én csak fekve tudtam szoptatni, szóval nekem az nem kellett.

köldökápoláshoz adtak mindent, de pl. pelusozáshoz a saját krémeinket használtuk (+törlőkendő is kell értelemszerűen). én vittem egy kis babatestápolót is, szükség is volt rá, mert nagyon száraz volt a babám bőre, hámlott.

kiskesztyűt is vittem, hogy ne karmolja össze az arcát (a körmeit ugye nem lehet vágni egy jó darabig).

valakinek kellett használnia kézi orrszívót is, szóval jó, ha az is van nálad.

kissapikat is vittem, mert az átjáró a csecsemősökhöz elég huzatos. bár volt, hogy kaptak a babák, de nem mindig jutott mindenkinek.

pár textilpelus is jól jön.

plusz olyan ruha, amiben hazaviszitek, de gondolom ezeket amúgy is tudod. :)

más nem jut eszembe most eszembe. :)

mikor szülsz?

2012. febr. 14. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem azt mondta a szülésznő, h pelenka, popsitörlő, sapka, kesztyű, textilpelenka és max. 1 kis pokróc a babának! Ennél több nem kell neki! De a babáknak való testápoló jó ötlet! Megkérdezhetem kedves válaszoló, hogy milyen fajtát vittél?

Mikorra vagy kiírva? Én március 6. :)

2012. febr. 14. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 2szer szültem ott. (2009 és 2011-ben)

Pelenka, textilpelenka, és popsitörlő. Elvileg krém a popsira, köldökápoláshoz is van minden. Ruhát is adnak. Mikor tudtuk, hogy mehetünk haza, akkor a férjem behozta az előre összekészített ruhát, és abba öltöztettem fel.

Szoptatáshoz én mellbimbó védőt vittem, bár nem használtam ott egyszer sem.

Takarót is adtak, azt sem csomagoltam. De ha bármi kell, másnap délelőtt a férjed (vagy még aznap mikor szültél) be tudja vinni.

Könnyű szülést!

2012. febr. 14. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!