Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti visztek a kórházi napokra...

Ti visztek a kórházi napokra hajszárítót?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy nem nagyon lesz ott időm a hajamat szárítgatni, de viszont megmosni meg meg kéne.Hosszú a hajam muszáj lenne megszárítani.

2012. márc. 2. 12:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Én vittem mindkétszer. Nekem sokat számított, hogy megmoshattam a hajam. Nem volt koszos, de a szülés utáni közérzetemen lendített egyet egy gyors hajmosás, pedig hosszú hajam van.
2012. márc. 2. 14:23
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Egyszer sem vittem. Szerencsére mind a kétszer pont 1-2 nappal szülés előtt mostam hajat. :)
2012. márc. 2. 21:22
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Én vittem , a hosszú vajúdás után mikor észhez tértem jó volt megmosni, amúgyse bír ki napokat a hajam, és ha nem mosom borzasztóan viszket.Egyágyasban voltam így nem is zavartam senkit, de a mellettem lévő szobában is hallottam hogy szárította a haját az anyuka szóval nem voltam egyedül a zúgással:) Nekem csomósan szárad a hajam muszály szárítani ha meleg van ha nem. Időd lesz rá bőven, aludni úgyse hagynak, a látogatók, az orvos, a papírokat kérő nő, a kér-e fényképet nő, a másik 20 baba sírása, a vizitelők, a mi a probléma anyuka, a hozza a gyereket anyuka:) Vigyél nyugodtan:)
2012. márc. 2. 22:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Én nem vittem, nem is kellett. Nekem mondjuk programozott császár volt, tudtam mikor kell bemennem, előtte való nap hajat mostam itthon. A császár után 1 napig fel sem lehetett kelni, utána pedig a baba éjjel-nappal ott volt, bababarát kórházban szültem. A látogatók is fárasztottak, mármint örültem nekik, de sok idő elment és utána mindig le kellett pihennem. Én 5 napig voltam bent. Amikor haza jöttem, akkor mostam hajat.

Májusban megint szülök, megint császár lesz, most sem viszek be hajszárítót.

2012. márc. 3. 08:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Én vittem be hajszárítót,sőt még hajvasalót is:) De olyan meleg nyár volt h egyikre se volt szükség.Szerintem vidd be,legfeljebb nem használod.
2012. márc. 3. 20:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem vittem de hiányzott is rendesen! A szobatársamnak se volt sajnos.
2012. márc. 4. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!