Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Erős vérzésre számítva milyen...

Erős vérzésre számítva milyen betétet visztek be szülés utánra?

Figyelt kérdés
Tena Lady-t, vagy Molimedet? Esetleg mást? Nekem az Always éjszakai olyan volt, mint egy tisztasági betét...tartott vagy 20 percet...
2010. jan. 8. 08:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tena Lady
2010. jan. 8. 08:24
 2/11 anonim ***** válasza:

tena lady,de abbol is az extrát.én normált vittem és 1 nap 2x biztos mentem cserélni a bugyim.

könnyű szülést

2010. jan. 8. 08:50
 3/11 anonim ***** válasza:
SeniLady. Remélem jó lesz, a Tena túl drága :(
2010. jan. 8. 08:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is tena lady-t, de még nem tudom melyik méretet. Talán a gyógyszertárban segítenek.
2010. jan. 8. 09:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Én a Lidl-ben vettem inkontinencia betétet (a nevére nem emlékszem), csak az első 2 napon használtam, utána elég volt a normál betét is. 4. szülés, ilyenkor elvileg erősebb a vérzés.
2010. jan. 8. 09:12
 6/11 anonim ***** válasza:

szia

Én Mamma Donna betétet használtam, nekem bevált :-) Ez kifejezetten szülés utáni betét, nem inkontinencia, mint a Tena Lady.

[link]

2010. jan. 8. 09:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Akár én is kérdezhettem volna...

Nemsoká esedékes lesz,és én a tesco-sat fogom kipróbálni.(van belőle extra hosszú éjszakai 5 cseppes)

Előző szülésre tena lady-t vittem magammal-normált a patikus tanácsára.

Állandóan bugyit mostam,mert nem volt elég hosszú a betét.

Akkor egy rokon kisegített egy ötlettel,amit most is be fogok vetni javítandó a tesco-s betét befogadóképességét.

Patikai steril vattát csomagolt nekem gézbe,jó hosszúakat csinál,"tarkótól-nyakig " ért,de jó volt.Nem áztam át,és csak pár napig volt igazán sok vérzésem.

2010. jan. 8. 10:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem a Tena normál pont jó volt. Amúgy is célszerü gyakran cserélni,fölösleges a lepedöméretü,kényelmetlen betét.
2010. jan. 8. 11:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is javasolták a gézzel betekert vattát.
2010. jan. 8. 11:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Én a Mama Donnát vettem elsőre, de az nem volt túl kényelmes, aztán az egyik szülésznő forgalmazta az Anion nevű szuper vékony és nagyon jó nedvszívó betéte ami nagyon bejött. Előnye, hogy nem érzed olyan nedvesnek, mert azonnal magába zárja a folyadékot és nem enged vissza semmit, ja és akkora mint egy éjszakai betét és egy betét elég 12-16 órára!
2010. jan. 8. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!