Ellenőriznétek a kórházi csomagomat?
K ó r h á z i c s o m a g !
Szülőszobára kell:
2db papucs
törölköző
2 db zokni
műanyagpohár
ásványvíz
köntös
2 db hálóing
szőlőcukor
fényképező
telefon
orvosi papírok
Kórházi tartózkodásra:
betétek
tena hálós bugyi 2 db
1 cs eldobható bugyi és 8 db bugyi
3- 4 pár zokni
evőeszköz, bögre, konzervbontó, tányér
szalvéta, WC papír, papírtörlő, papír zsepi, popsi törlő
tusfürdő, fogkrém, fogkefe, pamacs, sampon
hajszárító
1 nagy és egy kicsi törölköző
szoptatós melltartó + melltartó betét
manikűrkészlet
2 db szennyesnek való szatyor
telefontöltő, telefon
boríték, pénz
toll, papír
Személyi igazolvány, lakcímkártya (apucié fénymásolva)
házassági anyakönyvi kivonat (1 hónapnál nem régebbi)
Babának:
1 csomag eldobható pelus
5- 6 db body
5- 6 rugdalózó
1 db kispléd
2 db fürdő lepedő
5- 6 textil pelus
zoknicska
kesztyűcske
vékony sapka
babafürdető
popsi krém
popsi törlő
hőmérő
a szülőszobára is kell betét, bugyi onnan ha minden jól megy betéttel, bugyival elmész szülés után pisilni.
a pénzt nem vinném a szülésre, bőven lesz alakalom odaadni. nyugtával dicsérd a napot..
Nálam még ezek voltak a csomagban:
hajgumik, hajpánt, haskötő, szívószál
Nem hónapokra mész, csak pár napra. Nem kell ennyi minden.
A szülőszobára 1 papucs, 1 törölköző, tusfürdő, wc papír, zsepi, fényképező, 1 hálóing.
A kórházi pakkod nagyjából rendben, de oda sem kell ennyi minden. Hajszárító pl egyáltalán nem, nem oda való. A szopis melltartó illetve a betét megint felesleges, mert nem tudni mennyi tejed lesz, meg az egyébként is majd csak a hazamenetel felé fog várhatóan belövellni, tehát az sem kell. Manikűrkészlet nem kell, nem azzal fogsz foglalkozni.
A babának sem kell ennyi minden, de ha neked így jobb, vidd. Hőmérőt viszont ne, mert azt ott reggelente mérik.
kérdezd meg a kórházat ahol szülsz, én ahol szültem nem lehetett bevinni saját ruhát , kórháziba vannak. nálunk a babának pelust meg popsitörlőt, krémet kellett vinni,
csak hazamenős ruci kellene, de azt meg ráérsz behozatni.
én sem értem a két papucsot, meg a manikűrkészletet,
Kb.ugyan ezeket tartalmazza az én listám is.
Még szerintem fésűt meg hajgumit is vigyél.Én vettem még domestos fertőtlenítő kendőt a wc-t letörölni(nehogy elkapjak valamit).Ja meg melbimbóvédőt is hátha hagyják használni...
Kedves 4- es!
Mi az a mennyiségű ruha a babának, ami tuti elég lesz a bent létünk alatt? Itt az Istvánban tudom, hogy nem adnak ruhát a babának! Ja és milyen méretűt vigyek?
Bocs, hogy ilyeneket kérdezek, de első baba és eléggé izgulok!
7.válaszoló vagyok!
Együtt érzek veled kedves kérdező:). Nekem is első baba lesz és én is eléggé izgulok.Neked mekkora lesz a csomagod?Úgy értem, hogy hány táska?Nekem egy nagyobb utazó táska a gyerekágyra meg egy kisebb a szülőszobára.Párom meg anyukám azzal szekál, hogy úgy bepakolok, mint aki egy hónapra megy..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!