Mikor készítsem elő a korházi csomagomat, indulásra készen? Még 31 hetes vagyok, de nem szeretnék az utolsó percekben kapkodni majd, főleg, ha úgy adódik, hogy sürgősen menni kell és nem lesz rá idő?
32 hetesen pakoltam össze és 35 hetesen hirtelen kellett menni, szóval én nagyon örültem, h minden össze volt pakolva.
Mosta második babámat várom, most vagyok 21 hetes, de a csomagom már sajnos kész van , mert 10 hetesen véreztem és akkor hirtelen kellett pakolni, persze fele dolog itthon is maradt , ahogy hazajöttem kimostam a használt ruhákat és vissza pakoltam mindent. Persze normál esetben azért még 21 hetesen nem kell összepakolni.
Szóval szerintem nyugodtan készítsd el a csamagod, egy félre eső helyen elfér és ha menni kell nem kell kapkodnod.
Én is 31 hetes vagyok és most készülök minden szükséges dolgot megvenni, ami a kórházi csomagba kell. Persze lehetne ezt 3-4 héttel később is csinálni, de egyrészt nincs kedvem az utolsó pillanatban nagy hassal rohangálni boltról boltra, másrészt azzal is számolni kell, hogy mi van, ha pár hét múlva már tikkasztó hőség lesz és igazából örülni fogok, ha átvészelek egy-egy napot. ;)
Jó pakolászást és további boldog babavárást!
Szerintem is nyugodtan elkezdheted összepakolni. Én a 34. héten készültem el vele. Persze még mindig vannak mindennapos használati tárgyak amiket nem tettem be, de 95%-ban készen van a csomag.
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!