34-35hetesek hogy vagytok? Birjátok még? Kész vagytok az indulásra?
Szia!Nem vagyunk kesz meg az indulasra!Se mint bepakolas,se lelkileg!:D Amugy mar egyre nehezebben de meg azert birom.A parommal minden rendben bar mar azt a temat amire gondolsz hanyagoljuk.Vagyis nem minden van.Szoval erted.:)
Ti hogy vagytok?
34 hetes kismami
Szia,
36 hetes vagyok, de már nagyon nehezen bírom...összepakoltam mindent, a gyerekcuccok is készen állnak...az én idegeim is kész vannak:( Szerencsére a párom jól tűri a nyűgösségemet, de a szex nálunk is hiánycikk...
Már nagyon szeretnék túl lenni az egészen:)
szia,én 35hetes vagyok.Mindent bírok ami fizikai jellegű,de lelkileg kicsit ingoványos a talaj.Szeretem az embereket kiosztani,párommal meg 1hónapja vége,így egyedül vagyok.Minden megvan nagyjából,már csak a pancsis dolgok hiányoznak.Jövőhéttől kezdek NST-re járkálni,azt már nagyon várom :) És lassan itt a babó,pont 1 hónap múlvára vagyok kiírva :):)
Nállatok mi a helyzet? Boldog babavárást mindenkinek!
Sziasztok!
Én ma vagyok 34+2! Én is már nehezebben bírom, bár igen érdekes utóbbi pár napban a kislányom napközben nemigen aktív inkább estefelé kezd mozgolódni és éjszaka úgy tűnik kezd ő is inkább pihenni
Nekem még nem áll készen a kórházi cuccom, meg még a babaruhák a vasalásra várnak, de jövőhéten megcsinálom!
szia!
velem minden ok,birom meg a pocis idöszakot,bär mär nagyon szeretnem lätni a picikemet...ferjemmel is jol megvagyunk,engem elkerült a hisztis meg hangulatvältozäsos dolog."olyan" teren is minden ok,märmint ha nem van kedvünk-pärom sokat dolgozik,mindig älmos.de azert 1heten min.1szer együtt vagyunk.babänak mär mindene megvan,mär csak pelenkät kene venni.nekem is össze van rakva a korhäzi täskäm,de azert meg vagy 3hetig maradjon bennt a drägäm... :) 34+5 hetes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!