Mit csinálhatok ha átutalok pénzt, és nem kapom meg a csomagomat?
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy Ausztriából szállítanának Magyarországra nekem egy kiskutyát. És mondták hogy 15.000 ft lenne a repülőn való szállítás, és a kis doboz, amiben elhozzák.
És ha én átutalom a pénzt, és ne adj Isten nem kapom meg az én kis csomagomat...akkor mit tehetek?? feljelenthetem?? vagy reklamálhatok?? vagy az a pénz az megy a levesbe..
Légyszi válaszoljatok!!
NE UTALD ÁT!!!!
Barátnőmet átvágták ugyanezzel a szöveggel! Csak utána mondta el nekem, különben nem hagytam volna neki...
16.000-t átutalt, majd napokig otthon várta, még éjszaka is ébren a kutyust... Telefonálgatott külföldre, emailezgetett. Majd mondták neki, hogy utaljon még pénzt, mert valahol ottmaradt a kutya, meg mindenféle költségek merültek fel....
Ekkor mondta el nekem, de ha nem téritem észhez, még ezt is elutalta volna!
Legyen eszed... Azt hiszed külföldön nincs rá vevő??? :O
Egyébként itt yorksire terrierről volt szó...
Ja, a pénzt persze bukta...
Úristen!!
Nálam is egy kis yorkiról lenne szó...:S
nem utalom át akkor semmiképp, holnap elvileg valami állat közlekedési vállalat felveszi velem a kapcsolatot, azt mondta..Huhh nemtudom..Köszönöm hogy írtál!
Nem fogok semmiképp utalni.
És a Te barátnőd, ő honnan hozatta volna a kutyát?? és mikor kb? tavaly vagy azelőtt..kb meg tudod nekem mondani??
nagy segítség lenne.:$
Ugyanúgy Ausztriából, néhány hónappal ezelőt...
Neki is ingyen volt a kutya, csak a szállítást fizetni... Ő is beszélt különböző emberekkel...
Inkább gyűjts pénzt! Épp most láttam az expresszen 18.000-t adják a kisyorkikat! Ha lenne rá, én megvenném!
huhh...akkor lehet hogy ugyanabba a hibába estem bele :(
Köszönöm szépen hogy írtatok, megnézem expresszen :P :)
Köszönöm a fölötted lévőnek is, akkor külfödlről semmiképp nem kell kiskutya.:)
Aranyosak vagytok , köszönöm!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!