30 éves vagyok és még nincsen gyerekem. Ti mit gondoltok erről. Szégyen az ha valakinek 30 évesen még nincsen meg az első gyermeke?
Ne aggódjál! Mindenkinek más az életfelfogása a körülménye ami meghatározza, ki mikor vállal gyermeket.Én május elején szülök és júniusban leszek 36 éves.
A párommal 8 éve vagyunk együtt és most jött el az idő, hogy gyereket vállaljunk. (most nőtt be a fejünk, mindketten nagy gyerekek vagyunk) Első baba lesz és minden rendben a kezdetektől fogva. Én egyáltalán nem parázok, hogy miként tudom felnevelni.
31 hkm
Nekem sem volt 30évesen gyerekem, viszont 36éves leszek egy hónap mulva és már három is van! :)
A harmadik a 35.szülinapom után fogant meg, és nem mondanám, hogy nehezen jött össze, mert kb szóba hoztuk apával, hogy jó lenne egy harmadik baba, és 2hét mulva már a pozitív teszt ottvolt a kezemben. A terhesség is porblémamentes volt a szülés is, semmi gond nem volt az égvilágon!
Csak egy-két plusz vizsgálatra küldtek el- tehát kicsit macerább volt- de ezt leszámítva ugyanolyan jó volt kismamának lenni 35évesen, mint 31évesen!
Drukkolok neked, legyen gyereked majd ha szeretnéd!!
egyébként férjnél vagy, vagy komoly kapcsolatban élsz?
Szia:)
39 évesen szültem az első és vélhetően egyetlen gyerekemet.
Igy hozta az élet.
Nem bántam meg,max annyi ,hogy több orvosi vizsgálaton kellett részt vennem,és igen a down szindróma miatt,egy szűrésen is.
De velem együtt nagyon sok hasonló korú,sőt még idősebb anyuka volt ezeken a genetikai vizsgálatokon.
Nem vagy elkésve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!