Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ma voltam dokinál és közölte,...

Ma voltam dokinál és közölte, hogy jövőhét pénteken szülök! Más is volt így?

Figyelt kérdés

36 hét 3 naposak vagyunk voltam nst-én és uh-on...

Az uh eredményét nézve azt mondta, hogy jövőhéten pénteken ügyel és akkor szülünk:):):)

Nagy a baba most több mint 3 kg, sok a magzatvizem. Amúgy is veszélyeztetett terhes vagyok a méhem miatt, csak félek egy kicsit a szülés megindításától...

Volt olyan köztetek akinek indították? Tovább tart a vajúdás, Fájdalmasabb???

2012. febr. 29. 12:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
két éve szültem, még szoptatok, de kb a 2. hónaptól beállt a ciklusom. Az utóbbi 4-5 hónapban vettem észre hogy jóval több a mensim mint szokott, a múlt hónapban pedig volt közti vérzésem is. Akkor voltam dokinál, nem talált semmit. Most megvan, ha elmúlik megyek rákszűrésre. 1 év 4 hónapja voltam utoljára akkor nem volt gond. A folyásom mindíg is sok volt, ez most is megvan. Remélem nem lesz gond. Csak most kicsit megijesztett, hogy a rákszűrés sem 100%. Van két kicsi lányom, nem örülnék ha gond lenne. :(
2012. febr. 29. 14:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Amúgy 30-32 napos ciklusaim vannak.
2012. febr. 29. 14:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia! Én is ma voltam dokinál, Ő azt mondta, hogy ezen a héten vasárnap szülünk, ha addig nem indul be magától. Vasárnap töltöm a 38-at, laza 3 ujjnyira nyitva vagyok, 4. gyermekemmel. Nem szeretne kockáztatni. Az én szervezetem teljesen készen áll a szülésre, csak a baba miatt szeretne még várni néhány napot. Amúgy mindhárom gyermekemet indították, az első 2 és fél óra, a második 20 perc a harmadik pedig 12 év után 3 és fél óra alatt született meg. A 20 perces nagyon fájdalmas volt. A többi nem volt vészes. Mindegyik komplikáció mentes volt. 40+4, 40+3 és 39. hétre jöttek így világra. A harmadikkal 2 ujjnyira voltam nyitva a 39. hétre.

Könnyű, komplikáció mentes szülést kívánok!

2012. febr. 29. 14:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jókívánságokat az utolsónak is könnyű szülést kívánok és írd meg majd, hogy milyen volt..persze ha lesz erőd...én is meg fogom írni csajok mindenféle képen, meg addig van valami változás vagy panasz azt is...
2012. febr. 29. 15:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem a 3. terhességemben toxémia lépett fel,emiatt indította.Kaptam infúziót és vártunk,be is indultak a fájások,az első vizsgálat előtt ahogy másztam fel a vizsgálóra elfolyt a magzatvíz.Nem tudom pontosan olyan egy óra kötrül kezdte,este fél 8-ra lett meg.Nekem azért volt nehezebb mint a másik kettő mert feküdnöm kellett,ha felkeltem elájultam.Így viszont nem haladt lefelé a baba.A végén könyörögtem hogy hagy álljak fel mert éreztem hogy akkor jobb lesz,végre felállhattam,és negyed óra múlva meg is volt.Ha állhatok a vajúdás alatt 4 kor megvan.De ha álltam lelassult a szívhang is,nem mertünk kockáztatni.Majdnem császár lett,ha akkor nem jön lejjebb mentünk volna műtőbe.3800gramm volt a fiam,hatalmas fejjel,az előzőek lányok,kisebbek voltak.Viszont nem volt a 3.nál gátmetszésem.Gratulálok a babához,jó egészséget Nektek,és könnyű szülést.És köszönöm hogy megosztottad a betegséged részleteid nagyon tanulságos volt számomra is.
2012. febr. 29. 18:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem indított szülésem volt túlhordás miatt és már 2 ujjnyira nyitva is voltam. Burkot repesztettek, később kaptam oxit. Összesen kevesebb, mint 5 óra volt az egész. Az elején nem is nagyon fájt. Most épp megjött és szinte jobban szenvedek, mint a szülőágyon... vagy csak ennyire megszépültek fél év alatt az emlékek.

Könnyű szülést és jó egészséget kívánok.

2012. márc. 1. 07:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Én négy gyereket szültem.Az első három spontán indult a negyediket indították a túlhordás 4.napján.

Hétfőn voltam vizsgálaton mikor közölte az orvos holnap szülünk.Hát mit ne mondjak nem aludtam éjjel egy órát se.Reggel hullafáradtan mentem szülni.

9-kor bekötötték az infúziót s 11:50-kor megszületett.Sokkal de sokkal rövidebb az indított fél óra volt maga a fájdalmo,de az brutális.Rövidebb,de fájdalmasabb.

4300 és 62 cm-rel született,aki ma már 2 éves.

Ne félj!!!!!!!!!

2012. márc. 1. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!