Ma voltam dokinál és közölte, hogy jövőhét pénteken szülök! Más is volt így?
36 hét 3 naposak vagyunk voltam nst-én és uh-on...
Az uh eredményét nézve azt mondta, hogy jövőhéten pénteken ügyel és akkor szülünk:):):)
Nagy a baba most több mint 3 kg, sok a magzatvizem. Amúgy is veszélyeztetett terhes vagyok a méhem miatt, csak félek egy kicsit a szülés megindításától...
Volt olyan köztetek akinek indították? Tovább tart a vajúdás, Fájdalmasabb???
Szia! Én is ma voltam dokinál, Ő azt mondta, hogy ezen a héten vasárnap szülünk, ha addig nem indul be magától. Vasárnap töltöm a 38-at, laza 3 ujjnyira nyitva vagyok, 4. gyermekemmel. Nem szeretne kockáztatni. Az én szervezetem teljesen készen áll a szülésre, csak a baba miatt szeretne még várni néhány napot. Amúgy mindhárom gyermekemet indították, az első 2 és fél óra, a második 20 perc a harmadik pedig 12 év után 3 és fél óra alatt született meg. A 20 perces nagyon fájdalmas volt. A többi nem volt vészes. Mindegyik komplikáció mentes volt. 40+4, 40+3 és 39. hétre jöttek így világra. A harmadikkal 2 ujjnyira voltam nyitva a 39. hétre.
Könnyű, komplikáció mentes szülést kívánok!
Nekem indított szülésem volt túlhordás miatt és már 2 ujjnyira nyitva is voltam. Burkot repesztettek, később kaptam oxit. Összesen kevesebb, mint 5 óra volt az egész. Az elején nem is nagyon fájt. Most épp megjött és szinte jobban szenvedek, mint a szülőágyon... vagy csak ennyire megszépültek fél év alatt az emlékek.
Könnyű szülést és jó egészséget kívánok.
Én négy gyereket szültem.Az első három spontán indult a negyediket indították a túlhordás 4.napján.
Hétfőn voltam vizsgálaton mikor közölte az orvos holnap szülünk.Hát mit ne mondjak nem aludtam éjjel egy órát se.Reggel hullafáradtan mentem szülni.
9-kor bekötötték az infúziót s 11:50-kor megszületett.Sokkal de sokkal rövidebb az indított fél óra volt maga a fájdalmo,de az brutális.Rövidebb,de fájdalmasabb.
4300 és 62 cm-rel született,aki ma már 2 éves.
Ne félj!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!