Mit kell érezni pontosan a fájások alatt?
Figyelt kérdés
Honnan fogm tudni,hogy menni kell?Hol fáj és mennyire?Holnap töltöm a 37.hetet,de még jóslóim sem voltak,vagy csak nem tudtam,hogy azok??:(2009. jún. 7. 16:57
1/4 anonim válasza:
en ugy irnam le,mint a menstruacios gorcsot..csak picit erosebb..aztan elmulik..es ujra kezdodik attol fugg hany percesek a fajasok..
nekem inkabb a derekam fajt..meg elfolyt a vizem onnan tudtam ,hogy kezdodik..ha surosodnek a fajasok szerintem keszulhetsz..
nekem elotte picit fajt a hasam,mintha megakarna jonni de nem volt veszes,meg a derekam..de mondom,pont olyan mint mielott megjonn..ne izgulj tudni fogod h elkoezdodott..szep konnyu szulest kivanok neked..
2/4 anonim válasza:
Ó, biztos nem voltak még jóslóid, ha nem tudod... :D
Egyben biztos lehetsz: TUDNI FOGOD, hogy na, ez az.
De hogy mit fogsz érezni, azt elég nehéz leírni, de még senki nem értette félre a jeleket, te sem fogod.
3/4 anonim válasza:
Az első babánál én is féltem ettől, hogy nem fogom tudni mikor kell menni. Mindenk azt mondta hogy olyan mint a menstruációs görcsök. Ez mind szép és jó, de nekem soha nem voltak ilyen görcseim.Aggódtam is ezerrel.Majd egy éjszaka hajnal 1 kor felébredtem és tudtam hogy az amit érzek fájás. Nem volt kérdéses, hisz addig soha nem éreztem ilyet. Én egyébként úgy fogalmaznám meg hogy olyan mint amikor hasmenésed van és görcsöl a hasad. Ne aggodj tudni fogod. Ja és az sem egy utolsó hogy a fájást azért is hívják így mert fáj (de ki lehet bírni)
4/4 A kérdező kommentje:
kÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT:)
2009. jún. 7. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!