Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit fogok érezni ha jönnek a...

Mit fogok érezni ha jönnek a fájások? Milyen fájdalmat kell érezni? Mihez hasonló?

Figyelt kérdés
2008. márc. 3. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
26 hetes korommal csak azt tudom írni, amit itt olvastam. Olyan, mint a menseses görcs, csak erősebb. Eleinte 10 percesek, majd sűrűsödnek és erősödnek. A kitolási fájdalom olyan mint a vesegörcs, vagy mint a mensis fájdalom X6.
2008. márc. 3. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A fájásoknál fáj a hasad.Nekem reggel kezdődött kb 3/4 óránként.Mire letusoltam, elkészültem addigra dél lett és el is múlt minden.De bementem a doki ha már egyszer elindultam!Megvizsgált és azt mondta ebből bármi lehet.CTG semmit se mutatott.Elmúlt minden.A doki kérésére sétáltam a városban és 3 óra múlva visszamentem.A reggeli ritka fájások visszatértek.Sokáig nem is sűrűsödtek csak erősödtek.20:40-re megszületett a kisfiam.
2008. márc. 3. 19:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

szia!

eleinte még nem lesznek erős fájásaid, de elég rendszeresek. az az igazi fájás, mikor derékból indul ki, és a hasad aljára húzódik le. aztán mikor az igaziak jönnek, a nagyon erősek (közvetlen tolófájás előtt), azt nehéz elviselni, de ha jól lélegzel, akkor könnyebb. én megkérdeztem a szülésznőt, hogy van-e ehhez hasonló fájdalom, és ő is csak a vesegörcsöt tudta mondani, mint az előttem szóló.

a tolófájásoknál viszont már nem a fájdalomra fogsz figyelni, hanem arra, hogy úgy nyomj, ahogy mondják, és ahogy kell.

én is nagyon féltem tőle, de hidd el, nem kell. nehéz lesz, de megéri. körülötted mindenki azon lesz, hogy segítsen.

sok sikert, és könnyű szülést!

egy 3 hetes anyuka

2008. márc. 3. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!