Milyen érzés amikor jönnek majd a fájások? Mit kell érezni majd? Alhasi görcsöket? Vagy miket? 32 hetes vagyok, és szokott görcsölgetni a hasam, meg szurodni is, de a fájások milyenek lesznek?
Menseshez hasonló fájás lesz, de abban fog különbözni, hogy időszakosan jelentkezik 20-10 percenként, és ritkul tovább a fájások közti időszak. ne félj, mindneki azt mondja, hogy meg fogjuk ismerni:-)
(én is 32 hetes vgyok)
szia!Nekem is szokott...és mindig parázok, aztán arra gondolok hogy a bentlakó kezdi kinőni a helyet és kirúgja az ház oldalát....ilyenkor ha húzódik görcsölget akkor igyekszem minnél előbb vizszintbe kerülni és ez bevállik.Jah védőnő azt kérdezte erre múltkor hogy napi hányszor?10nél több, nekem olyan napi 1-2 max 3szor.
Kicsit megkönnyebbültem hogy nem csak én vagyok ilyen félős:)))32 hetes kismami
Szia.
Hát igen menstruációs görcshöz hasonlít,mikor kezdödik.Azta´n rövidül a két fájás közti idö,és hosszabbodik a fa´jás,és erösödik.Én azt hittem,hogy rákészültem.De ami ott várt,az nem volt semmi.Ezt nem ilyesztés képpen írom.Nekem nagyon nehéz szülésem volt,38 óra.Nagyon fájt,de megérte.Most van egy 10 hetes gyönyörü lányom,és még egyböl a szülés után el is felejtettem,hogy mennyire fájt.
Könnyü,és gyors szülést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!