Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt valaki aki március...

Van itt valaki aki március végére van kiírva? Hol fogtok szülni? Hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 11:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én is Debrecenben szülök március végén. Én semmi keményedést nem érzek. Nehezebben mozgok, fáradékonyabb vagyok. De azon kívül semmi. Nálam nem várunk nagy babát, elvileg...:).
2012. febr. 24. 14:57
 12/22 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ennyien írtatok csajok arra kíváncsi vagyok nagyon, hogy kinek mikor és, hogyan fog a szülés beindulni és meddig fogunk vajúdni...várok jelentéseket vizsgálat eredményeket ha van kedvetek végigkísérjük, kísérhetjük ezt a pár hetet...

Debreceni kismama van orvosod?

2012. febr. 24. 15:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Aki írja, hogy nem tudják a baba nemét, vagy valószínűleg kislány, ők direkt nem kérdezték meg az orvost, hogy meglepetés legyen a születetendő baba neme?

Drukkolok mindenkinek (én majd augusztus végén/szeptember elején szülök, a 2.-at :-)).

2012. febr. 24. 16:23
 14/22 anonim ***** válasza:

Szerintem rám gondolsz a "valószínűleg kislány"-nyal.

Mindig kérdeztük, kire várhatunk, de a 31. hétig takarta magát. Akkor azt mondta a doki, hogy inkább kislánynak néz ki, de annyira bizonytalan volt, hogy nem merem beleélni magam, nem is vettünk éppen ezért még lányruhákat. :)

2012. febr. 24. 17:08
 15/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hivatalos datum aprilis 1, de en biztos vagyok benne hogy marcius kozepenel tovabb nem huzzom ki egyben. Masodik baba, nagyfiam is 38. hetre szuletett. Nagyon sokat kemenyedek, gorcsolok 2 eves nagyfiam mellett pihenni nem nagyon tudok. Utolso vizsgalaton C3111-et irt be a doki, szoval barmi lehet. Kisfiut varunk es Kaposvaron fogok szulni.

Boldog babavarast mindenkinek!

2012. febr. 25. 13:05
 16/22 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki nem tudja a baba nemét. Tudatosan, direkt kértük a dokit, hogy ne mondja meg, hogy mi van a lába között. A nővéreinél sem tudtuk - nem akartuk tudni. Nekünk így volt jó és most is így jó. A szülés napjára ez legyen az egyetlen meglepetés.
2012. febr. 27. 09:47
 17/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok leszakad a hasam én úgy érzem, mintha nyomná magát a baba lefele tegnap este már nagyon fájt ahogy mocorgott és ma is éreztem egy olyat, hogy a combom tövébe nyilall vagy valami ilyesmi...bár ez tegnap este is volt nem tudom ennél jobban elmagyarázni, hogy mit éreztem bocsi...nem tudom mit jelent ez...
2012. febr. 27. 10:43
 18/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nálam már vannak változások. Ugye én március 31. re vagyok kiírva. 25-én szombaton egész nap fájásaim voltak. Maximum 7 percenként 40 másodpercig tartó, de rendszertelen. Hétfőn elmentem a dokihoz és azt mondta nem nyíltam ki és még szeretné, ha a baba bent maradna két hétig, úgyhogy sokat pihenjek. (Mert azt lehet egy 2,5 éves mellett:)) Azóta nem fájtam. 2900 grammra és 48 cm-re mondta a dokim 35 hetes adatokkal. Az első fiam 2500 gramm körül volt ilyenkor és 3350 grammal született meg 20 nappal később. Nálatok mi a helyzet?

2012. febr. 29. 16:07
 19/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok nálam is vannak változások jövőhéten pénteken szülni fogok :):):)

Voltam tegnap uh-on nagy a baba sok a vizem és azt mondta a dokim, hogy ha addig nem indul meg akkor beindítja...

nagyon várom már és nagyon izgulok...szorítsatok!!!

2012. márc. 1. 09:26
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo,

hogy vagytok? Milyen volt a szules? Hogy tellik a felepules?

2012. márc. 21. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!