Vasárnap leszek 36 hetes és jobban vagyok mint valaha. Ti, hogy vagytok kismamák?
Szia! Nagyon irigyellek! Én nagyon nyűgös vagyok. Éppen tegnap látogattam meg az orvosomat Ctg gyanánt, 10 perces fájásokat rögzített a gép. Megvizsgált és 3 ujjnyira vagyok nyitva. Azt mondta, hogy valószínű még a héten találkozunk. Nagyon beparáztam, mert jó lenne még 1-2 hétig odabent tartani a kis babókát. Szigorú ágynyugalomra vagyok ítélve, de szerencsére mindemellett hazaengedett. ( a nagytesók miatt)
Kívánom, hogy maradj még jó sokáig ilyen állapotban. Használd ki, ki tudja, hogy meddig tart!
További boldog babavárást és nagyon könnyű szülést kívánok!
Szia!
Én is irigyellek. Nekem azért már kezd elegem lenni, pedig még egy bő hónap előttem áll. Élvezd ki a jó közérzetedet, sétálj sokat, és legyél vidám! :)
Üdv
34 hetes
De jó neked, bár én mondhatnám, hogy nyitva vagyok. Én pont az ellentéte, abszolút zárva vagyok legalább is 33 hetesen az voltam és szerintem nem változott a helyzet. Harmadik babámat várom, az első kettő 37 hetesen jöttek a világra, most szerintem végigviszem...
Tutira meg lesz a héten a babád :)!!!!!!
Szorítok neked és nagyon könnyű szülést kívánok....
majd írd meg, hogy mi volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!