Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vasárnap leszek 36 hetes és...

Vasárnap leszek 36 hetes és jobban vagyok mint valaha. Ti, hogy vagytok kismamák?

Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon irigyellek! Én nagyon nyűgös vagyok. Éppen tegnap látogattam meg az orvosomat Ctg gyanánt, 10 perces fájásokat rögzített a gép. Megvizsgált és 3 ujjnyira vagyok nyitva. Azt mondta, hogy valószínű még a héten találkozunk. Nagyon beparáztam, mert jó lenne még 1-2 hétig odabent tartani a kis babókát. Szigorú ágynyugalomra vagyok ítélve, de szerencsére mindemellett hazaengedett. ( a nagytesók miatt)

Kívánom, hogy maradj még jó sokáig ilyen állapotban. Használd ki, ki tudja, hogy meddig tart!

További boldog babavárást és nagyon könnyű szülést kívánok!

2012. febr. 23. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is irigyellek. Nekem azért már kezd elegem lenni, pedig még egy bő hónap előttem áll. Élvezd ki a jó közérzetedet, sétálj sokat, és legyél vidám! :)

Üdv

34 hetes

2012. febr. 23. 13:43
 3/5 A kérdező kommentje:

De jó neked, bár én mondhatnám, hogy nyitva vagyok. Én pont az ellentéte, abszolút zárva vagyok legalább is 33 hetesen az voltam és szerintem nem változott a helyzet. Harmadik babámat várom, az első kettő 37 hetesen jöttek a világra, most szerintem végigviszem...

Tutira meg lesz a héten a babád :)!!!!!!

Szorítok neked és nagyon könnyű szülést kívánok....

majd írd meg, hogy mi volt...

2012. febr. 23. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is teljesen zárt vagyok (tegnap nézték). Nagyon nyügi vagyok, de már csak ma és holnap dolgozok és talán jobb lesz a közérzetem, ha otthon lehetek. Nem is lenne baj a munkával se, ha nem vizesednék annyira.
2012. febr. 23. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
En most erek a 36 het vegere (masodik baba), es par napja nagyon jol vagyok! Baba lent van, igy kenyelmesen veszek levegot, nem eg mar a gyomrom. csak ugy jarok, mint egy pingvin :) A ma reggeli vizsgalat szerint eltunt a mehnyak es a mehszaj kezd kinyilni, baba mar meghaladta a 3 kilot, de eddig csak rendszertelen fajasaim voltak. A doki azt mondta, 'ha holnap bejon szulni, en nem banom' :)En viszont ugy erzem, meg par hetig bent lubickol a pocimban. Kitartas mindenkinek!
2012. febr. 23. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!