Szülés előtt áll kismamák! Van infótok az "összeírásról" a hóhelyzet miatt? Pest megyei,38 hetes kismama vagyok. Sem a védőnőm, sem az orvosom nem jelezte.
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 21:37
1/7 anonim válasza:
?? Milyen összeírás?? Erről abszolút nem hallottam.
2/7 anonim válasza:
Csak a tanyákon ejtik meg, egyébként felesleges lenne.
3/7 anonim válasza:
Foglalkozik ezzel valaki? Én 2 éve szültem, és NSI-n mondtam a kórházban, hogy félek, hogy mi lesz, mert hallottam, hogy nagy hó lesz. Kinevettek.
Erre akkora hó lett, hogy 3 napig nem tudtunk kimenni a faluból.
A polgármester eljött azért hozzám, hogy terepjáróval bevisznek, ha kérem, csak szóljak. De ezen nagyon meglepődtem, mert nem is tudtam, hogy tudja, hogy terhes vagyok, szóval azért elvileg számontartják.
4/7 anonim válasza:
A védőnői szolgálat adatai alapján írják össze, tehát nem tőled kérdezik, hanem a védőnődtől.
5/7 anonim válasza:
Vedonotol kertek el az adatokat a katasztrofavedelmisek... minden 35. het feletti kismamaet, hogyha elakad a mento tudjanak segiteni...
(lakcim telszam, tergessegi het)
en ezeket tudom
bocsi h nincs ekezet kulfoldi billentyuzet
6/7 anonim válasza:
Hú, én ősszel szültem, de nekem is eszembe jutott, hogy mi lesz azokkal, akikre most kerül sor...én pl. olyan helyen lakom, ahová nem tudna a mentő feljönni ekkora hóban, mi se tudnánk lemenni. Megnyugtató hogy van erre is terv. :)
7/7 anonim válasza:
ÉN is izgulok, 38+3vagyok ma, és 30cm-s a hó!!! VIdéki vagyok, de pesten fogok szülni-legalábbis eddig úgy volt. Vagy lehet még otthon?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!