Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgárira elegáns kismama ruhát ajánlanátok. Nem hagyományos menya ruhát keresek, csak valami elegánsat, nem olyan nacis felsőst, hanem annál valamivel "ütősebbet", olyan köztit. És nem fehéret! Ötletek? Pest és Gödöllő környéke.
Hát, igazából nem tudom milyenekre gondolsz de én ezt szépnek találom. Veresegyházán található, lehet neked messze van a szalon :S
Nem oda ugrott bocsi.
SZóval a ruha a 1ső oldalon a második
Most olvasom hogy nem fehéret :$
De van a linken más szín is
Nagyon szépek, csak ezek úgy fűzősek, hogy az 5.hónapos pocak nem fér bele:S
Amúgy innen néztem ki menya ruhát, csak azt kicsit későbbre:D
Köszi
Itt szerintem nagyon szépek vannak, főleg az alsó kettő =) És ezeket varrónőnél simán meg tudod varratni a saját pocakodra=)Sok boldogságot!
Szia!
Lehet, hogy már későn válaszolok...
A veresegyházi szalont én nem ajánlom, ócska ruhák, a menyasszonyi ruhák már el voltak szürkülve.
Ha még belefér az idődbe, menj Isaszegre, az Anasztázia szalonba, a hölgy tüneményes, nekem 2 hét alatt méretre igazított csodaszép menyasszonyi ruhát kerített, pedig nem vagyok konfekció méret és még babát is várok.
Szerintem ebben is tud neked segíteni, rengeteg nagykerrel, varrónővel van kapcsolata, bármit megszerez, ha időben mész. Ahogy ő fogalmazott, a lehetetlent megoldja, a csodához egy kis időt kér. :)
Ja, és a ruha 40 000 Ft volt, és az enyém, nem bérlés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!