39/40 hetes kismamák hogy vagytok? Én holnap töltöm a 40. hetet és már nagyon várom, hogy megszüljek.
Már sokat jósolgat,2 hete esténként többször azt hittem megszülök, de elmúltak a görcsök. A medencém már elviselhetetlenül fáj, de nem akar kibújni ez a Pici.
2. baba és az első 39+2 hétre érkezett. Most valószínű nagyobb baba lesz (3500 grammal született a kisfiam), anno azt is mondták, hogy csak a 36. hétig húzzam ki. De már nagyon várom... :)
Szia!
Én ma vagyok 39 hetes. Én is nagyon várom már, de egyenlőre semmi komoly jele nincs, hogy jönni akarna... :( Első baba lesz. Nekem is görcsölget néha a hasam, a medencém már kb 2 hónapja fáj. Igazából már mindent nehezemre esik csinálni, még a főzés is kifáraszt, pedig nem kapkodok vele. Elkezdődtek az "egybenvagymég??" hívások, üzenetek, ami még türelmetlenebbé tesz. Nagyon nehéz már másra gondolni, de próbálom elterelni a figyelmemet. De olyan nehéz már! :( Annyira szeretnék már találkozni Vele! :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Még aznap este rendszeres fájások lettek és éjjel bementünk a kórházba, de akkor elmúltak. Viszont bent tartottak és másnap este megszületett a kisfiam 4200 grammal és 58 cm-vel.
Gondolom már Nektek is megvannak babáitok; nagyon boldog babázást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!