33 hetes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 23:33
1/6 anonim válasza:
Köszönjük szépen,mi nagyon jól:)
Ti??
2/6 A kérdező kommentje:
Mi is jol vagyunk:)Mikorra vagy kiirva??Hol fogsz szülni??
2012. febr. 2. 00:00
3/6 anonim válasza:
Én még csak a 32. hétben vagyok, de gondoltam írok én is. Mi is egész jól vagyunk azt leszámítva, hogy tegnap volt egy nagy keményedésem és a lábam vizesedik. Én márc. 27-re vagyok kiírva és Székesfehérvárom fogok szülni. Kislányunk lesz! Nektek?
4/6 anonim válasza:
szia vannak apró kellemetlenségek de azokat leszámítva jól vagyunk kislányunk lesz és már nagyon várjuk :)
5/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem most kezdődött az az időszak, amikor már nem tudok jól aludni, úgyhogy nyűgösebb is vagyok. Második baba lesz és ismét kisfiú. Március 23-ra vagyunk kiírva és Pest megyében szülünk a Flórban.
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok nekünk is kislány lesz Tatabányán szülök március 20án:)Én is vizesedttem de kevesebb sót és füszert használok és megy is lejebb a víz jah és sokszor eszek keveset..Orvosom tanácsolta és bevált
2012. febr. 2. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!