34 hetes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Milyen érzésekkel várjátok a szülést? Beszélgethetnénk.2012. jan. 24. 23:57
1/7 Atroposz válasza:
Már nagyon várom,nem félek.Legszívesebben már most szülnék.Kislányom lesz,olyan édi ahogy kinyomkodja magát és szinte megtudom fogni.Fogsz szedni homeopátiás gyógyszert?Nem drága ,remélem használni fog.34+3 hetes
2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Gratulálok a kislányodhoz! Nálunk 3. baba érkezik, nem vagyunk biztosak a nemében. Nem fogok homeopátiás gyógyszert szedni, amiben biztos vagyok, hogy EDA nélkül nem tudom végigcsinálni. A második szülésemet anélkül csináltam végig, nem maradt olyan szép emlék, mint az első. Meg az igazsághoz hozzátartozik, hisztis is vagyok egy kicsit.:-S Március 10-re vagyok kiírva. És te?
2012. jan. 26. 19:22
3/7 Atroposz válasza:
Én március 12-re de tudom ,hogy hamarabb meglesz,kíváncsi vagyok bejön-e a megérzésem ,én fogok homeopátiás gyógyszert szedni mert sokaknak bevált és nem akarok császárral szülni, amiért magas vérnyomással küzdök meg veszélyeztet terhes vagyok nagy az esély rá.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, úgy gondolom, ebben az esetben én is szednék. Én abban is hiszek, hogy minden fejben dől el. Annyira el akarod kerülni a császárt, látom, tudatosan készülsz is rá, el is fogod!
A nevét is biztosan tudjátok már.
2012. jan. 27. 07:46
5/7 Atroposz válasza:
Igen a kislányomat Izabelnek fogják hívni.A te babádat?
Neked is sokat mozog? A barátnőim szokták szuggerálni a hasamat és olyan boldogok ha látják ,hogy megmozdult.
6/7 A kérdező kommentje:
Még nem tudjuk biztosra, hogy lányunk vagy fiunk lesz-e. Majd a szüléskor derül ki.
2012. febr. 6. 10:59
7/7 A kérdező kommentje:
A mozgása változó. Van, amikor sokat, bár mostanában egyre kevesebbet.
2012. febr. 6. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!