Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39hetes kismamák hogy vagytok?

39hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Jaj én már nagyon babáznék, de egyenlőre semmi jele, hogy jönni akar a picur. Nem vizesedik semmi, jósló fájások sehol csak a bébi mozog egyre többet, mintha már nagyon szűk lenne odabenn a hely.
2012. febr. 2. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Akárcsak magamat olvastam volna!Nálunk 2 nap van a kiírásig,de SEMMI!Már nem bírok magammal,annyira szeretném már magamhoz ölelni. :) Egyébként nagyon jól érzem magam,kutya bajom és nyoma sincs fájásoknak.

Csak a jelenlegi időjárás előrejelzések miatt aggódóm, nem tudom mi lesz,ha a szakadó hóesésben indul be.Nekem kevesebbet mozog már (gondolom kicsi a hely odabenn),de annál intenzívebben.Holnap CTG...ha csak addig nem történik vmi :).

Boldog babavárást! :)

2012. febr. 2. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is elég türelmetlen vagyok már, főleg, miután ma majdnem bent is tartottak a kórházban. Magas lett a vérnyomásom, ezért elküldtek az osztályvezető főorvoshoz, hogy ő döntse el, be kell-e indítani a szülést. Már egészen kezdtem beleélni magam, hogy egy napon belül megláthatom a kislányomat, de a doki szerint mivel az otthoni értékeim jók, így fölösleges lenne zaklatni a kicsit, majd kibújik, ha ki akar... Így aztán hazajöttem, csak hétfőn kell CTG-re mennem, és jövő hét csütörtökre vagyok kiírva.

Viszont reménykedem abban, hogy a front megteszi a hatását. Esküszöm, mióta hazaértem, úgy érzem, mintha fájdogálna a hasam egy kicsit, de lehet, hogy már csak beképzelem... :)

2012. febr. 2. 15:48
 3/4 limaia ***** válasza:

nekem 3 hete vannak jóslóim,már egy hete kórházban vagyok,de egyenlőre semmi jele a szülésnek.2 hete van hasmenésem,fáj a medence és a szeméremcsontom,már minden bajom van!ma is voltam terhelésen,hogy hátha beindul,nagyon jó lett az eredmény,mondta a doki hogy könnyen fogok szülni,meg hogy szerinte 2-3 nap lehet vissza,de én már nem is reménykedek...végülis bent még nem maradt gyerek...szerintem nálam jobban senki nem várja a végét.borzasztó érzés,hogy mióta bent vagyok,8 anyuka szült meg mellettem!én meg még sehol!

39+6hkm

2012. febr. 3. 14:02
 4/4 anonim válasza:

Én nagyon vizesedek, de már régóta. Reggel óta nagyon fáj hátul a derekam és keményedéseim is vannak óránként.

Lehet, hogy ez csak a front miatt van.

2012. febr. 3. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!