Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 35 hetes kismamák, hogy...

35 hetes kismamák, hogy vagytok? Én nagyon türelmetlen vagyok.

Figyelt kérdés
Keményedik sokat a hasam ma például sétáltam egyet és olyan érzésem volt mintha a baba nyomná magát kifele.Azt hittem leszakad a hasam. Nektek valami tünet?
2012. febr. 16. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia na én pont ugyanezt tapasztaltam ma kutyasétáltatás közben. Szerintem a kicsi feje nyomhat valamit vagy ilyesmi meg már ugye egyre nehezebb. Alvás se megy már igazán forgolodok ide oda:S Na de mostmár lassan vége:)
2012. febr. 16. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a 34. hétben vagyok, de már én is nagyon várom, hogy megszülessen. Panasz annyi, hogy nagyon durván vizesedik a lábam, de a vérnyomásom nem magas hozzá hál' Istennek! Az meg, hogy kinyomja magát nagyon nagy erővel nálam 2 hete tuti hogy van, már egészen megszoktam... :) Nagyon erős a babynk! :) A keményedés nálam nem igazán jellemző. Milyen nemű babát vártok? Hol fogtok szülni? Nekem kislányom lesz és Székesfehérváron fogok szülni.
2012. febr. 16. 11:42
 3/8 A kérdező kommentje:
kislány lesz mi debreceniek vagyunk a klinikán fogok szülni...nekem meg a keményedés ami régebb óta van kb. a 29. héttől...nekem a harmadik babám lesz és kíváncsi vagyok, hogy mikor fogom meglátni...
2012. febr. 16. 11:49
 4/8 anonim ***** válasza:
1. Vagyok nálunk kisfiú lesz első baba. Elég régóta keményedek én is meg egyszer már beindult a szülés de sikerült visszatartani. Ti hogy álltok a készülődèssel?
2012. febr. 16. 11:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is debreceni vagyok. 34 hetes és kisfiú lesz. Én még nagyon nem várom, hogy kibújjon, mert a gyerekszobával még sehogy sem állunk. Panaszom sincs semmi, szeretném, ha legalább 38-39 hétig bent maradna.
2012. febr. 16. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én pont ma vagyok 35 hetes.:) Kislányt várok, első baba. Nekem az alvás az ami nem nagyon megy...sajnos mindig beakad valami ízület a csípőmnél ha sokat állok, és volt olyan este, hogy sírtam amikor fel akartam ülni, hogy kimenjek wc-re.:S Az ínyem is be van gyulladva a 16. hét óta, és semmi nem mulasztja el sajnos. Keményedést hírből sem ismerem, és szerintem jóslóim sem voltak még..bár az elmúlt 1 hétben 3-szor éreztem olyan mensi szerű fájdalmat. Nem tudom, hogy ez annak számít-e. Kislányom jó sokat mocorog, bár az elmúlt 2 napban elég nyugis volt. Sosem volt az a rugdosódó baba, inkább olyan szétfeszítem anya pociját típus:) Gödöllőn lakom és a Flór Ferenc kórházban fogok szülni. Csak szülésznőt fogadtunk férjemmel.

Nagyon szeretném már ha a kezembe tarthatnám a kis prücsköt:)

És Ti, hogy álltok a dolgokkal? Mármint a babakelengyével, rucik kimosásával?:)

2012. febr. 16. 12:18
 7/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Első baba lesz!

A babakelengye megvan 1-2 apróság hiányzik. Ruhákat még nem mostam ki, mert még nem kész a szoba ( ezen a héten lesz kész ) és így nem tudnék hova pakolni. A 36. héttől otthon leszek, így lesz időm mosni és vasalni. A kórházi csomagom össze van rakva, igaz még abban is kell 1-2 dolog.

2012. febr. 16. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én hétfőn töltöm a 36.hetet,és én is a debreceni klinikán fogok szülni.-)Még az is meglehet,hogy találkozunk is,esetleg a szülőszobán:-)Nekem a második gyermekem lesz,és már alig várom,hogy láthassam.Én is keményedek egész rendesen,de nálam ez már a 30 hét óta így megy...napi 3x2 Magne B6,és egész jól vagyok...meg az ujjaim dagadnak rendesen,egyébként elvagyok.További boldog babavárást,és könnyű szülést neked!!!!!
2012. febr. 18. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!