Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fájások? Kérjük, hogy a...

Fájások? Kérjük, hogy a kérdés mezőbe írd a kérdésed, ne a magyarázathoz?

Figyelt kérdés
Akinek szülés elött tényleg nagyon brutál menzesz görcsei voltak (hányás-hasmenés-ájulás) annak milyen volt a szülése?Mennyiben hasonlitott a görcs,stb?
2012. febr. 21. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Sokan mondják, ha fájások mensis görcshöz hasonlók. Nekem a leggyengébb fájások hasonlítottak arra, ami szinte még alig fájt. Mikor bedurvultak, nekem bélgörcshöz sokkla jobban hasonlítottak. Hiába van brutál mensis görcsöd, úgysem tudod megközelíteni és elképzelni a szülési fájdalmat.
2012. febr. 22. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:
A legbrutálabb menzesz görcsöt szorozd meg 3-mal, a szülést nem lehet elképzelni.
2012. febr. 23. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Osztom az előttem szólók véleményét.

Habár én a burokrepesztésig semmit nem éreztem - pedig a gép jelezte, hogy vannak fájások.

Repesztés után viszont rendesen beindult. De túléltem. :D

2012. febr. 25. 14:17
 4/7 anonim ***** válasza:
A még nem tolófájások olyanok mint a mensis görcs.Nem vészes.A hormonjaid segítenek átvészelni, csak nyugi.szülni a legeslegszebb dolog, és hidd el, boldogság, és büszkeség egyben.
2012. febr. 25. 14:57
 5/7 anonim válasza:
Nekem olyan volt mint a menstruációs görcs, egy kicsit jobban fájt ugyan de nekem azzal szerencsém van, nem nagyon szokott megviselni.
2012. febr. 25. 16:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:))
2012. febr. 26. 09:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon brutál mensis görcseim szoktak lenni hányással-hasmenéssel-ájulással, és el sem tudtam képzelni, hogy annál fájhat valami még jobban. Hát de... :) De egyébként tényleg kibírható, bár közben felmerült bennem a kérdés, hogy miért is vállaltam én ezt önként, de amikor a kislányomat a mellkasomra tették, már nem is annyira emlékeztem az egészre. :)
2012. febr. 26. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!