Lehet h hülye kérdés d válaszolnátok?
Nem nagyon vagyok otthon ezekben a kérdésekben és ami érdekelne az az h a szülés útán mindjárt vérzik az anyuka?és ha pl fáradt akkor is neki kell felkelnie kicserélni a betétet v valaki kicseréli neki?
am egy ilyen szülésnél volt valakivel olyan h összeveszett az orvosával v lekiabálta?
utolsó válaszoló vagyok
Ja, hogy te fiú vagy??? :D Így már értem, hogy miért jut ilyen marhaság az eszedbe! Ilyen alapvető "női dolog" azért ritkán izgatja a kismamákat. :)
Szülés után mindig vérzik az anya, mert a méh belös felületéröl vált le a méhlepeny, ami a babát táplálta benn.
De a szülés után a nök pár óra múlva már fel tudnak kelni (meg fel is kell kelniük), és ki tudják cserélni a betétet egyedül. De ha valami komlikáció van (pl. császár metszés, nagy vérveszteség), ami miatt feltétlen feküdnuük kell,akkor a növérek cserélik ki nekik a betétet.
Aztán ugyan miért nem kérdezhet ilyet???
Majd lesz neki is párja,aki szülni fog..vagy empátiából érdeklődik...a tesója miatt,ahogy írja is!
Semmi kivetni való nincs ebben,sőt!
Nekem szimpatikus,hogy ilyen érdeklődő!
Kérdező!!!
Gratula a tesód babájához..nagyon szép neve van:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!