Lehet h hülye kérdés d válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Nem nagyon vagyok otthon ezekben a kérdésekben és ami érdekelne az az h a szülés útán mindjárt vérzik az anyuka?és ha pl fáradt akkor is neki kell felkelnie kicserélni a betétet v valaki kicseréli neki?
am egy ilyen szülésnél volt valakivel olyan h összeveszett az orvosával v lekiabálta?
2012. febr. 18. 18:57
11/13 anonim válasza:
"Két gyerekes anyuka vagyok és nem tartom reálisnak ezt a "Kikérem magamnak a jómadarazást! Két gyerekes anyuka vagyok és nem tartom reálisnak ezt a kérdést egy kamasz fiútól."
Én meg egy felnőtt embertől nem egy lenéző választ vártam erre a kérdésre csak azért, mert kamasz és ráadásul nem is sértő kérdést tett fel. Ehhez képest hülyének nézted és sértegetted
12/13 anonim válasza:
Nem kérdezett semmi rosszat a kérdező. Mi van akkor ha kamasz? Csupán csak érdeklődött, hisz mint írta is, a nővére szült, és ezen agyalt. Ebben nincs semmi kivetnivaló. Nekem is kamasz fiam van,(12év) de ha nem ért vagy nem tud valamit akkor nyugodtan megkérdezi, én meg őszintén válaszolok neki rá. Gratula a nővérednek, és jó egészséget a picinek.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nővérem nevében is és azt is h megvédtetek...Ma d.e. láttam a picit nagyon aranyos kislány...:):)
2012. febr. 19. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!