Valaki el tudná mondani miért rosszabba a császáros szülés, mint a hüvelyi, mik a komplikációk vagy hol lehetne ennek utánanézni?
2010-ben szültem, programozott császár volt, eü ok miatt, de megmondom őszintén, nem bántam, hogy császár lesz. Kiszámítható volt, időpontra is. Spinális érzéstelenítéssel szültem. Először 1 érzéstelenítő, utána 6x szúrtak mert nem találták a kellő pontot :( A végén azt mondta az anesztes hogy ha nem sikerül a hatodik, akkor altatás. A 6.végül sikerült. Maga a műtét nem volt vészes, örültem mert 2 nap után jobban voltam mint a hüvelyi úton szült nők. Tejem is beindult.
A probléma pár hónappal később kezdődött. Nem akarom részletezni, de autoimmun beteg lettem, ezernyi orvos vizsgált, míg kiderült, mi a bajom. Egy ritka betegség, s sajnos az autoimmun nem múlik el soha :( Na most, amiért ezt leírtam, az az, hogy volt olyan orvos aki kerek perec kijelentette hogy a 6x-i szúrás miatt alakult ki az autoimmun betegség. Papírra senki nem írta le, gondolom tartanak a pertől (amúgy sem perelnék mert nem adná vissza az egészségemet), mindegy.
Most újra terhes vagyok, májusban szülök, szintén császár lesz, de már nem engedik a gerinc-érzéstelenítést, csakis altatásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!