Mikor induljunk? 1 órája 20 perces fájásaim vannak. Fekve erősebb, de állva is érzem.
Figyelt kérdés
10 percre van a kórház.2012. febr. 9. 15:38
11/23 Harangozó Sára válasza:
Vegyél egy meleg fürdőt, s ha elmúlnak, akkor csak jóslók voltak. Nekem 3 gyerekem van, én mindegyiknél 5 perces fájásokkal mentem be ( indultam)a 15 km-re lévő klinikára. Szerintem nem kell elsietni, de csak abban az esetben ha nem vérzel, ill. nem folyik el a magzatvíz.
13/23 anonim válasza:
itt olvasgatok és jól meglepődtem mikor megláttam te még nemrég írtál kommentet :D,
esetleg ha hányinger is csatlakozik a fájásokhoz akkor is azonnal indul korházba. minden jót
14/23 anonim válasza:
Akkor ez is pont 8 nap, meglehet, hogy neked is jósló fájás. Első babámnál besétáltam a kórházba, de pár óra múlva hazaküldtek, rá 8 napra szültem, de azért nem árt ha lát majd orvos.
15/23 anonim válasza:
Meleg fürdő nem hiszem, hogy jó, ilyenkor már csak a zuhanyozást ajánlják.
16/23 Harangozó Sára válasza:
Kedves ÉvaJuli tudom miről beszélek, 3 gyerekem van.Semmi baja nem lesz a meleg fürdőtől, én mindhárommal teljesen nyitva volta az utolsó hetekben mégis fürödtem, ugyanis azokhoz a bacikhoz már hozzá vagyok szokva, nem is lett semmi bajom, s a gyerekeknek sem ! :)
17/23 anonim válasza:
Kedves Sára! Előnyben vagy, nekem csak kettő van. :-)))
18/23 Harangozó Sára válasza:
:) Bocsi, hogy beleszóltam!
19/23 anonim válasza:
Semmi gond, nem tudom mi az igazság, de több helyen olvastam, hogy a terhesség vége felé a fertőzésveszély miatt nem ajánlott a fürdés, és a melegvíz beindíthatja a szülést.
20/23 Harangozó Sára válasza:
Csak akkor indul be , ha már amúgy is beindulna. Ha otthon veszed a meleg fürdőt, akkor nem lesz semmi bajod, mert az otthoni bacikhoz már hozzá Vagy szokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!