40+4 hkm vagyok, kb.8 órája vannak fájásaim, de rendszertelek, szerintetek sokáig eltarthat míg rendezödik?
Figyelt kérdés
volt valaki hasonló helyzetben? mikorra lett baba?2011. dec. 6. 21:31
1/16 anonim válasza:
Szia! Nekem hajnali 3-kor kezdődött, aztán még aludtam hatig, nap közben összehúzódgatott és leszakadt a derekam. Este hatkor voltak 20-40 perces szabálytalan fájásaim, aztán kb. 15-20 percesek este 10kor.Ekkor mentünk kórházba, reggel hétre lett meg a babánk.
Mennyire rendszertelenek, hány percenként jönnek? Írd fel!
2/16 anonim válasza:
sya.ha még rendszertelenek a fájások.és se magzatvíz mszívárgásod,vérzésed,sincs akkor ne menj még sehová ha már 5 percesek és fél percnél hoszabbak akkor menjél.
addig sétálj gugolj hallgass zenét lazulj mert akkor könnyebben tágulsz a lényeg ne feküdj hanyat,mert akkor nehezebben tágulsz ki.lazízsd a tested akkor könnyebben kibújik a baba.vegyél melegvizes zuhanyt jót tesz
3/16 anonim válasza:
Hány km-re laksz a kórháztól? Első baba?
4/16 A kérdező kommentje:
van, hogy 5 percenként jönnek, de olyan is volt , hogy 50 perc telt el a kettö között, semmi más jel nincs, második baba, és 70 percre lakunk a kórháztól. az elsönél 4-5 perces fájásokkal mentem be és kb 8 órára rá jött a baba :)
2011. dec. 6. 22:02
5/16 anonim válasza:
hát ha 70 percre laktok,akkor sose lehet tudni...Főleg hogy második baba nekem is rendszertelenek voltak,de több volt az 5 perces,bementünk a kórházba nstre,és 40 perc múlva baba volt,annyira felgyorsult minden.
6/16 anonim válasza:
22:16 vagyok és 40+6.naposak vtunk.
7/16 anonim válasza:
Hát azért lassan indulnék. :)
Könnyű szülést!
8/16 anonim válasza:
Sya nalam is igy kezdodott a szules ,.2-3 napig is eltartottak ezek a kisebb nagyobb falyasok,hol 5 percesek voltak hol 50 percesek,segithet az is ha beleulsz egy kad meleg vizben,.es ha ettol elmulik vagy enyhul a fajas akkor ezek csak joslok,.en szulesem elott egy nap mentem be a korhazba mert mar majdnem a falat kapartam kinomba ,.annyira jottek a fajasok ,.igaz azok csak 20 percesek voltak ,.majd a korhazban 10 percesek ,.nem tudom pontosan a magzatviz jelentoseget ,.hisz nekem burkot repesztettek,.mert nem folyt el,.minden esetre barmelyik pillanatban felkeszulhetsz a nagy esemenyre ,.en is tul hordtam 40+5hetes voltam ,.a perceket pedig mindig merd ,.de azt ugy is erezni fogod amikor itt lesz az ideje,.et nem lehet nem erezni ,.konnyu szulest !!
9/16 anonim válasza:
Szia en 40+1 hkm vagyok es nekem is vannak fajasaim de rendszertelenek, nem tudom mire veljem,talan csak joslo fajasok es meg elfogtartani nehany napot,nem tudom ,nekem elso baba es nem igazan tudom hogy pontosan mit kellene erezzek,fajdogal a hasam,meg a hasam alatt, megtudna valaki mondani hogy az ilyen fajasok milyen erosseguek kell legyenek,pl egy 10 -es skalan ki mennyit mondana? mert nekem fajdogal de birom meg. konnyu szulest kismama,mindent bele es sok egeszseget kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!