Szülés után mikor lehet elkezdeni tornázni?
Figyelt kérdés
2 hete szültem és már teljesen jól vagyok... Rubint Rékáztam terhesség előtt, szeretném újra kezdeni. Mikortól lehet?2012. febr. 8. 11:54
1/3 anonim válasza:
gyógytornászom szerint 2-3 hetsen már kicsit átmozgathatod nmagad(mint anno a tv torna: bemelegítések, enyhe hajlások oldalra vagy előre, karkörzés, derék, csípőkörzés, sarokemeléses vagy fenékbe rugdosós lépések, lábujjhegyen, sarkon járás stb ) és akkor a rendes megszokott tornád (de óvatosan) a 6. héttől
2/3 anonim válasza:
Terhesség előtt és egy darabig alatta is RR-ztam. Császárral szültem és rá 3 hétre elkezdtem csinálni a Réka kismama dvd-t (kivéve azokat agyakorlatokat, ahol úgy éreztem, h feszül a hasam). 1 héttel később már a rendes tornáját csináltam, a 6 hetes kontroll után pedig elkezdtem újra futni. Nekem szükségem volt/van a mozgásra, kifejezetten jól esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!