Gátvédelemmel szült anyukák, mikorra "rendeződött vissza" odalent minden, és a házaséletet befolyásolta valamiben?
Figyelt kérdés
Az első babámat gátmetszéssel szültem, és utána jobb lett a szex, attól félek, hogy most nem úgy lesz!2012. febr. 7. 11:15
1/3 anonim válasza:
Engem az első gyereknél vágtak, szörnyű volt utána, a másodiknál gátvédelem volt, és minden jó volt. 6 hét utá, amikor már lehetett szexelni minden a régi volt.
2/3 anonim válasza:
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de amúgy mi az a gátvédelem? Mindenhol lehet kérni? Mert nálunk autómatikusan vágtak, én azt hittem csak akkor fognak, ha szükséges. Pedig 34.héttől kentem a gátamat direkt erre való olajjal, hátha megúszom a vágást. De hát vágtak.
3/3 anonim válasza:
1.gátmetszés, sokáig fájt a szex
2.gátvédelem, nagyon jó volt a szex, 6 hét után voltunk először együtt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!